N73 kendiliğinden kapanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cortrex

Üye
    Konu Sahibi
N73 kendiliğinden kapanıyor!
arkadaşlar benim 6 aylık sıfır kvk garantili N73 üm var telefon bu aralar sürekli kendiliğinden kapanıyor bataryayı ve giriş yerlerini kontrol ettm hiç bi sorun gözükmüyor lütfen yardım edin

dinccine

Üye
ben 2. kattan dusurdum sonra bendede kapanmaya basladı,bataryayı kagıtla sıkıstırdım 3,4 aydır kapanmıyor kagıt sıkıstırmayı dene

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaş telefonun reset atmasından bahsetmiş, batarya kapağından değil. Versiyon güncelleştirmesi yapmayı deneyin.

Aynı sorun benim N72 mde vardı.Sürekli yeniden başlatıyordu.Bende her yeniden başlattığında hard format atıyordum.Birkaç gün sürekli hard format attım şimdi 5 aydır sapsağlam çalışıyor.Arada bir telefonlara hard format atmakda fayda var

HİÇ UĞRAŞMA MADEM YENİ TELEFON KVK YA GÖTÜR DERİM
HEM KAFAN RAHAT OLUR HEM EMİN ELLERDE AMA ŞU KADAR SÖYLEYEBİLİRİM Kİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA İLK DEFASINDA TELEFONUN HATASINI İYİCE ANLATMAYA ÇALIŞ ÇÜNKÜ İLK GÖNDERDİĞİNDE FAZLA UĞRAŞMIYORLAR AMA 3. DEFA DA KESİN YAPIYORLAR BİLİYORLAR YA YAPAMAZLARSA YENİ TELEFON ALACAĞINI

cortrex

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için..

arkadaşlar benim 6 aylık sıfır kvk garantili N73 üm var telefon bu aralar sürekli kendiliğinden kapanıyor bataryayı ve giriş yerlerini kontrol ettm hiç bi sorun gözükmüyor lütfen yardım edin
6 Aylık sıfır ve kvk garantiliyse hiç burdan uğraşmadan servise götür

mami7793

Üye
bendede bır n73 var ılk aldığımda benımde öle kapnıyodu.göturdum nokıa clupa servısıne bataryanın arkasına ınce bı kucuk lastık parcası yapıstırmıs arası bos oldugundan dolayı o lastık bataryayı sıkıstırdıgı gıbı dahada kapanmadı.sende böle yapabılırsın

servise götürsende işe yaramıyo sorun dewam ediyo aynısı bende oldu ve ben bataryaya kağıt sıkıştırdım şuan
herşey perfect

sabri04x

Üye
bendede n73me var 2 defa beyin yükledim kac defa format attım bataryayı deyiştirdim kağıt sıkıştırdım hiçbirşey deyişmedi iki üç defa konu açtım hiç kimse bilmiyo yardımcı olmadılar sen eniyisi onu servise gndr boşu boşuna hiç kendini yorma çünkü arkadaşların birtek bildiyi format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...