N73 Kasa Yrdımı Acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klxc

klxc

Üye
    Konu Sahibi
N73 Kasa Yrdımı Acil yardım!!!
Arkadaşlar N73ümün kasasını krem yapmak istiyorum (önü beyaz araksı sarı gbi olan acaba genpaya götürsem orginal bir şekilde tel 0 gbi bna verirler mi acil yardım???????????????????????????????Şimdiden ilginize tşkler;)

techno_man

Üye
yok arkadaşım öyle bişey olmaz nasıl gönderdiysen sana o şekilde geri gönderirler telefonu.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardeşim kvk veya genpaya götür telefonunu vede söle ne renk yapmak istediğini n73 kasaları 100 YTL filan orginal taktır istediğin gibi olur bays:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Orjinal kasayla 100 ytl civarına mal olur, yan sanayi düşünürseniz max 10 liraya halledebilirsiniz. :oke:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
sanayimi kasanın sanayisi mi var.kasayı açabilceklermi açarken parçalarlar be.

muharrem6264

Üye
bana n73ün kapak nasil değiştiğini tarif edebilirmisiniz
şimdiden teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
ben kendim değiştirdim,
telefoncuya gittim adamınbiri bordo kasa n73 satın aldı kasasını beğenmediğini söyledi. adamda ona çinorjinali kasayı 70 ytl'ye sattı, boşa çıkan kasa tam istediğim renk olduğu için; 15 ytl'ye kapattım onu.
ama tuştakımını clup nokia'dan 20 ytl'ye aldım.
7 ay önce oldu bu iş, şuan ne kasada nede, tuştakımında enufak bir silinme yok.
eğer ucuz kasa yada tuştakımı alırsanız bir haftada yazıları gider.
ewniyi yöntem ;telefonculardan yada aksesuarcılardan çıkma orjinal bulun. 15 ytl bir çıkmakasa. orjinal diye satılan aksesuarlardan daha sağlam.
clup nokia; nokia n73'ün orjinal kasasının piyasada satılmadığını söylüyor. satılan tek parça:önkapak ve tuştakımı.
önkapak yani o ince çerçevenin nokia orjinali;40 ytl
tuştakımı ise 20 ytl
bunlardan başka orjinal nokian73 yedek parça yok. olan var diyenler'in sattığı çin orjinalidir bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt