N73 Kapak Söküp Takma

arkadaşım kapıgını rahatca cıkara bılırsın alttan bıcak gıbı bır kesıcıyle yavaş yavaş kaldır duz tornavıdada olur fakat dıkkat etmen lazım yavaş yavaş yokarıya kadar suruyerek cıkara bılırsın çıkarması zordur ama n73 kapaklarıda rahatca cıkabılır.

yoo gayet çıkıyo dostummm... kapağın gövdeyle birleştği yere svri bişey sok kaldır çıkıyo ama dikkatli ol kapağı kırablirsin. ama siz denemeyn zara vereblirsiniz kapağa.. öbür türlü bişey olmaz. teknik sevis kabul ediyo...

benden sıze bır tavsıye n73 n95 n96 vs.. gibi s60v3 telefonların kapagını kendınız cıkarmayı DENEMEYIN BILE.

ben çıkarmaya çalıştım kenarı kırıldı devam etmedim bazen telefon yere düşünce yan taraftan kapak biraz çıkıyo ama fazla deil yani tümü çıkmıo uraşma bencede

lord74

Üye
garantisini bozarsın yapma

TiNo34

Üye
çok kolay çıkıyo ben hep değiştiriyom servislik bi işi yok bi kenarına tırnağını tak illeriye doğru sürükle çıkıyo zaten ve cıhazın arıza yaparsa servise vermeden önce orjinal kapağı tak öyle ver

Doğan

Üye
tesekkürLer..! paylasım ve yardım için

brqFb

Üye
Telefoncu gözümün önünde açtı. Biraz uğraştan sonra açılıyor. Plastik ince bir düz şeyi araya sıkıştır yavaş yavaş ilerlet takma yerinden çıkıyor.

4giyotin

Üye
cok kolay ckıo be saoln tırnakla ckarttm

telşekurler

--------------- Ekleme ---------------

teşekurler

ben daha gecen gün ön kapak cıakrttım arkasında kasayı söktüm geri taktımm yarında orjinak kasa alacamm ve ben takacamm göründüğü gibi zor deill ama yiende ellmeyin derim anlamayanlar için zor oaalbilir ben telefoncu calıstım bir ara o yüzden bana kolay geliyor

ben kırdım ama kolay

--------------- Ekleme ---------------

kredi kartıyla çıkarın kızılötesinin ordan rahatça çıkıyor kredi kartınıza da acıyorsanız gidip bi marketten müşteri kartı alın onla açın

alpay531

Üye
bi teknik serwis eleamnı olarak hiç bulasmayın diorum biz bile serwiste n73 geldimi o telofana ayrı bi titizlik gösteriozz sakın dim bulasmayın tel e zarar werebilirsiniz we bu werdiniz zarar size pahalıya mal olabilir

mtnymn

Üye
servislerin kullandığı 50 kuruş büyüklüğünde plastik bişey var onlardan bulabilirsen telefonculardan falan istediğin gibi rahatca takıp cıkarabilirsin...

Evet Kırma Ne Luzum Var Açasın Ki

guylian

Üye
Bence gayet nomal yani hiç zor bişey değil kapağın çıkarılması kredi kartı veya ucu ince bişeyle açabilir (ön kapağı)
intrntte videoları var zaten klayca açabilir.

garantiye yolladım toz kaçmış içine insan uyuz oluyo çıkaramıyorumda.