Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 irremote
Sponsorlu Bağlantılar
CaNNiSaR
Üye
Konu Sahibi
n73 irremote
n73 irremote sertifika işlemi için yardımcı olabilirmisiniz
worldcild
Üye
daha acıklayıcı yazsaydın keske arkadasım...anlayamadım..ama uzaktan kumanda programı ise sorunun s60 uygulamam bölümünde yeni bi kumanda programı paylastım herkesde cok memnun sende dene istersen
> çileke$ <
Üye
n73 modelinde kızılötesi varmı bilyorum yoksa uygulama çalışmaz serfitika demişsiniz yüklediğiniz uygulama full veya crackli değildir o yüzden kullanamazsın...
Arkadaşlarım hepiniz sağolun sertifika işlemi tamam programı telefona yükledim sorunsuz çalışıyor hepinizden Allah Razı olsun
boldx
Üye
ya lütfen bana biri bu irremoteyi de free sansui tv kontrol edebileck özelliği varmı varsa hangi şeçeneği
lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
yakup06tr
Üye
tşk
tlgs
Üye
Arkadaslar benim evdeki uydu alıcım bothech 9000 CI bunun kodunu bilen veya bulan arkadaslar olursa buraya koysunlar bir zahmet cok minnettar olacağım TEŞEKKÜRLER ...
makam
Üye
nasıl indireceğiz programı
yasin_09
Üye
tskr
necatt
Üye
N 73 te tabaka kızılotesi var?
burhancundu
Üye
teşekkürler
simbat553
Üye
nerde program
nino4u
Üye
Benim n73 te kurdum ama çalışmadı hafıza dolu deyip durdu galiba kızılotesi parcam bozuk cokta onemli dgl