n73 internetten dosya indirirken hafıza kartına depolama. (yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
n73 internetten dosya indirirken hafıza kartına depolama. (yardım )
n73 te internetten dosya indirirken dosya telefon hafızasına depolanıyor. Telefon hafızası kullanılabilir 34 mb var. Bazen yüksek hafıza gerekiyor film filan indirirken.. Internetten dosya indirirken kullanılan hafızayı hafıza kartına yönlendirme varmı. Varsa acil yardım.

alemburda

alemburda

Üye
Opera Mobile yükle program indirmeden önce nereye indireceğini sorar hafıza kartının yolunu göster yeter.
Opera Mobile Java Versiyonu (Hızlıdır ve donmaz) :
Opera Mobile Symbian S60 (Daha fazla özellik destekler) :

Symbianist

Symbianist

Üye
ucweb de olur

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
Opera 6 var ama bazen indirme başarısız diyooo. Bana telefonun kendi tarayıcısını hafıza kartına yönlendirme yöntemi lazımdı. Ama oda yok galiba

Symbianist

Symbianist

Üye
aslında yeni telefonlar o indirmeleri direkt hafıza kartına atıyor ama ayrıyeten bir ayar var mı acaba :s araştırmak lazım

alemburda

alemburda

Üye
Opera 6 var ama bazen indirme başarısız diyooo. Bana telefonun kendi tarayıcısını hafıza kartına yönlendirme yöntemi lazımdı. Ama oda yok galiba
1 siteden 2 indirme gerçekleştirirken 1 indirmeyi iptal edersen 2. indirmede bağlantı hatasına uğrayıp indirme başarısız olur.

h716043

h716043

Üye
oupeng 6.2 indir kur indirmede sorun olmaz ben 500mb dosyalar indiriyorsun sorun yok

EneSs Yzq

Üye
Aynı sorun bendede var ve işin kötü tarafı bnde opera yüklü ztn yüklemştm ama hafıza kartı fln sormadı acil yardm gerek :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt