n73 internet?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
n73 internet?
Arkadaşlar öncelikle telefonumu değiştirdim.bazı arkadaslar bilir.eski telefonum 7610 du.Bugun nokia n73 aldım.250 tlydi.fakat telefoncu tanıdık olduğu için 170 liraya temiz aldım.dış kabı biraz ktü ama içi gayet temiz...

Sorum şu.Bu telefonda bedava internet yokmus.fakat telefoncu yuklenebilir dedi.Bu nasıl olacak ? orda sormayı unuttum.Yani yüklenebiliyor mu gercekten ? ve nasıl yükleniyor.birde n73de mobil tv var mı ? varsa nasıl izlicem ??? :)

şimdiden teşekkürler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Öncelikle hayırlı olsun bedava internet olmaz operatörlerin belirlediği fiyatlarla kullanabilirsin pakette alabilir daha ucuza getirebilirsin...mobiltv var oda operatörler tarafından sunulmakta ücretlidir.

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim

Ancak arkadasım samsun e250den bedava internete msnye giriyor.kontörlü telefon.Bu nasıl oluyor peki?

--------------- Ekleme ---------------

birde onunda hattı vodefone benim hattımda vodefone

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkdaşım bedava oolmaz o farkında değildir msn açıyodur ama kmseyle konuşmuyodur kontorde gitmiyodur ama bedava olmaz

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
anlıyorum.Peki n73de vodafone bedava msn varmış.bu özelliği 1 saatten fazladır internette arastırıyorum.Uyguluyorum denilenleri fakat olmuyor olmuyor:S nasıl yapcam yardım edermisiniz

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
vodafone için bedava msn bilmiyorum

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Simdi tüm ayarları yaptım fakat msnyi indiremiorum.bilgisayardan indirdim baska telefona attım.su anda telefonumun hafıza kartı yok.o telefondan buluuututla atmaya calıstım gonder seceneği yok nası atcamı bilmiyorum

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ara kablosu ile atıp dosya yöneticisinden yükleyebilirsin...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
ııı ara kaplosuda su anda elimde değil:D baska yol yok mu ?

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Evet denedim onları.site içinde bi kaç link daha buldum onlarıda denedim.servis ayarlarından birsürü ayar yaptım .7048e msn yazıp yolladım.cevap geldi yani link geldi.fakat indirmek için tıkladığımda msnyi inmiyor.su anda hesabımda 1 kontör var bu yüzden olabilir mi

sizinde telefonunuz n73.peki siz bedava msnye bağlanabiliyormusunuz

futbol123

futbol123

Üye
bedava olmazki ücretlidir kesin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ben dedim başta bedava olmaz diye

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
öyle ama giren arkadaslarım bedavaya nasıl giriyor peki bunun mantıklı acıklaması yok o zaman ? vodefonede kendi sitesinde diyor.msn ücretsiz diğe.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Onun belli bir şeyi vardır şu numaraya şu sms i gönderin felan diye ona göre yap...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
7048 msn yaz yolla diyor yolluyorum.bi link geliyor.linke giriyorum ama inriremiyorum:S

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Internet ayarların yapılımi

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Hayır internet ayarları sanırım yapılı değil

platonik12

Üye
göndereceğin dosyanın ismi varya (.) nokta dan sonraki mesela sis jar sisx bu isimlerin son harfini sil ve öle gönder ben gönderiyorum sorun yoq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt