feron73 Üye sublieutenant' Alıntı: aaa N73 te kızılötesidemi var Genişletmek için tıkla ... daha yeni mi öğrendin
sublieutenant' Alıntı: aaa N73 te kızılötesidemi var Genişletmek için tıkla ... daha yeni mi öğrendin
gfb_05 Üye cnrokt' Alıntı: 1. verdiğiniz link s60 v2 ler için.. 2. işte os9.x ler için ilk kumanda prosu; Irremote V3 yepyeni çalışan versiyon (16.11.2007) (beta değil ) Genişletmek için tıkla ... ya bu olmuoo amaaa( --------------- Ekleme --------------- ben yapamadm sertifikayıı....bi yardm ederseniz sewinirim
cnrokt' Alıntı: 1. verdiğiniz link s60 v2 ler için.. 2. işte os9.x ler için ilk kumanda prosu; Irremote V3 yepyeni çalışan versiyon (16.11.2007) (beta değil ) Genişletmek için tıkla ... ya bu olmuoo amaaa( --------------- Ekleme --------------- ben yapamadm sertifikayıı....bi yardm ederseniz sewinirim
cahsus Üye paylaşım için çok tşk inşallah olur n73 e --------------- Ekleme --------------- paylaşım süper ama kırık genede tşk
paylaşım için çok tşk inşallah olur n73 e --------------- Ekleme --------------- paylaşım süper ama kırık genede tşk
dossts Üye 1.sayfada cnrokt link vermiş N73 için kumanda prosu . ben o linktekileri aynen yaptım ve n 73 de kullanıyorum şu an . konuyu iyi inceleyin lütfen . cnrokt' Alıntı: 1. verdiğiniz link s60 v2 ler için.. 2. işte os9.x ler için ilk kumanda prosu; Irremote V3 yepyeni çalışan versiyon (16.11.2007) (beta değil ) Genişletmek için tıkla ...
1.sayfada cnrokt link vermiş N73 için kumanda prosu . ben o linktekileri aynen yaptım ve n 73 de kullanıyorum şu an . konuyu iyi inceleyin lütfen . cnrokt' Alıntı: 1. verdiğiniz link s60 v2 ler için.. 2. işte os9.x ler için ilk kumanda prosu; Irremote V3 yepyeni çalışan versiyon (16.11.2007) (beta değil ) Genişletmek için tıkla ...
sertaan Üye kardeş ben n73 kullanıyorum hafıza kartı çıkardığımd usb kablusuyla bağlanamıyorum yanlışın var onlar c ye (yani telefon hafızasına değil) e ye ( hafıza kartına kopyalacak değil mii
kardeş ben n73 kullanıyorum hafıza kartı çıkardığımd usb kablusuyla bağlanamıyorum yanlışın var onlar c ye (yani telefon hafızasına değil) e ye ( hafıza kartına kopyalacak değil mii