N73 İç ekran Çizildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realman28

realman28

Üye
    Konu Sahibi
N73 İç ekran Çizildi
Telefonu Pazartesi Joystick değiştirmek için telefoncya vermstim. tamiri yapıldı evedeyken baktım telefonun kenarnda felan çizikler var sağlık olsun dedim. Telefonla biraz daha vakit geçirince ortasndaki lekenin parmak izi veya buhar olduğunu sandm ama öyle değilmiş çizik ekranın tam ortasında nokta nokta olmuş dedğim gibi buhar gibi gözüküyo üstünde çizikleride var Önce kapakta sandm yine ö.deil dedim elimle inceledim değilmiş :bilmm açtım baktım :off:.. götürsem daha önceden vardır veya bizden kaynaklı değil der başından atar, yapmaz yaptrmaz :S bu çiziği kapatma şansım varmı ? parmak izine bile sinir olan ben bunla duramam ama 60 liraya ekranda alamam
bu sitelerdeki jeller kremler parlatıcılar v.s. fayda edermi iç ekrana ?

futbol123

futbol123

Üye
telefoncuya geri ver telefonunu ekranını yaptırsınlar

semih1404

Üye
telefonu geri götür fazla sert konuşmadan güzel dille anlat anlayışla karşılayacaklardır

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Aynen güzellikle anlat yaparlar baktın yapmıyolar o zaman işin boyutu değişir...

Crescent-23

Crescent-23

Üye
bencede haklılar benimde telefonun kapağını kırmışlardı adama güzelce anlattım tamam kardeşim yaparız demişti :)

khytr89

khytr89

Üye
Ya lanet olsun öyle telefonculara.Bende verdim tuş ışıkları yanmıyordu ,ekranda da hiç bir sorun yoktu.Adi kıskanç herif sıçmış ekranın içine 16bit renge dönmüş ve her yeri çizgi çizgi olmuş.Söyledim bu böyle değildi ne oldu dedim, pişkince ekranın senin bozukmuş demez mi. E be Allah (c.c) den korkmayan it, birde kendini nasıl haklı gösteriyo bir bilseniz.Dedim lanet olsun sana aldım telefonu götürdüm nokia care ye 50 tl ye değiştirdim.Bu da bana ders oldu.Hoparlöre su kaçtı, it tabirli telefoncular 10 tl den yapıyordu gittim nokia care ye verdim 20 tl ye yaptırdım.Adam alladı pulladı telefonu temizledi falan süper şekilde verdi.10 tl fazla verdim ama için çok rahat bir şekilde aldım telefonu.Her zaman nokia care yi kullanın.

Ben bile söz geçiremediysem yani %100 senin hatan falan diyecek.Üzgünüm ama kabullenmeyecektir.Kabullense bile o telden daha hayır bekleme.Diyecek 30 dk sonra gel.İçini boşaltmış olacak bunu bil.Arkimden biliyorum bunu da.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
keşke telefonculardan falan değilde garantisinden ücreti karşılığıyla yaptırsaydın telefona yazık olmaz dı geçmiş olsun canın sağolsun :)

messi_10

Üye
Benim babamın da n73 ün ses açıp kısma joystick i bozulmuştu verdi tamire tamir yapıldı telefonu almaya gittik adam dedi tus takımındaki ortadaki joystick yoktu onuda taktık aslında vardı ama düşürmüş orda hadi o neyse aldık telefonu elimize adam telefon un kabını yakmış havya ile dedik bune değiştirin:D adam ben yapmadım falan diyo ısrar ettik değiştirdiler ben zarara giriyorum falan dedi ama ben ne yapayım kardeşim:D sen yak telefonu havya ile sonra ben yapmadım de bence yaptırdığın yere git çok geç olmadan.

realman28

realman28

Üye
    Konu Sahibi
Geri Götürme aklmdan geçti ama vazgeçtim zaten gözüm alıştı :/ hissetmiyorum artık. sağolun yorumlar için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...