realman28
Üye
N73 İç ekran Çizildi
Telefonu Pazartesi Joystick değiştirmek için telefoncya vermstim. tamiri yapıldı evedeyken baktım telefonun kenarnda felan çizikler var sağlık olsun dedim. Telefonla biraz daha vakit geçirince ortasndaki lekenin parmak izi veya buhar olduğunu sandm ama öyle değilmiş çizik ekranın tam ortasında nokta nokta olmuş dedğim gibi buhar gibi gözüküyo üstünde çizikleride var Önce kapakta sandm yine ö.deil dedim elimle inceledim değilmiş
açtım baktım
.. götürsem daha önceden vardır veya bizden kaynaklı değil der başından atar, yapmaz yaptrmaz :S bu çiziği kapatma şansım varmı ? parmak izine bile sinir olan ben bunla duramam ama 60 liraya ekranda alamam
bu sitelerdeki jeller kremler parlatıcılar v.s. fayda edermi iç ekrana ?
açtım baktım
.. götürsem daha önceden vardır veya bizden kaynaklı değil der başından atar, yapmaz yaptrmaz :S bu çiziği kapatma şansım varmı ? parmak izine bile sinir olan ben bunla duramam ama 60 liraya ekranda alamam bu sitelerdeki jeller kremler parlatıcılar v.s. fayda edermi iç ekrana ?

adam ben yapmadım falan diyo ısrar ettik değiştirdiler ben zarara giriyorum falan dedi ama ben ne yapayım kardeşim