n73 hayal kırıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
n73 hayal kırıklığı
1 hafta önce n73 almışıtım akşam masanın üzerine koydum açık bi şekilde sabah uyandığımda telefon kapanmıştı bi daha da açılmadı
neden olabilir acaba lütfen yardım şarja taktım pili çıkarıp taktım nafile değişen bişey yok acaba bataryamı arızalı:vur

Nazy

Nazy

Üye
Garantisi Varsa Servise Götürmeni Tavsiye ediyorum
Yazık Valla

danger03

danger03

Üye
geçmiş olsun kardeş ben kullanıyorum güzel bir telefon şimdiye kadar bi sorun çıkmadı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Ev ahalinden birinin hıncına uğramıştır bence durup dururken birşey olmaz :ehe

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
Ev ahalinden birinin hıncına uğramıştır bence durup dururken birşey olmaz :ehe

gardaş dalga geçmenin alemi yok adam gibi soru sorduk adam gibi cevap isterik ...........gibi ceap yazmazsan ben de sana şeker şeker konuşurum :sopa:

Nazy

Nazy

Üye
gardaş dalga geçmenin alemi yok adam gibi soru sorduk adam gibi cevap isterik ...........gibi ceap yazmazsan ben de sana şeker şeker konuşurum :sopa:

drKayzer emin olunki çilekeş sizinle dalga geçmedi.
Aksine Çilekeş O konuya mesaj atarak konun başka kişiler tarafından da
görünmesini ve yeni mesajlar listesinde üst sıralarda olmasını sağladı
lütfen ön yargılı olmayalım veya olumlu düşünelim

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
drKayzer emin olunki çilekeş sizinle dalga geçmedi.
Aksine Çilekeş O konuya mesaj atarak konun başka kişiler tarafından da
görünmesini ve yeni mesajlar listesinde üst sıralarda olmasını sağladı
lütfen ön yargılı olmayalım veya olumlu düşünelim

olumlu düşünelimde o zaman bi görüş belirtsin:aman2:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
ben de n73 kullanıyorum bence de direk garantiye gönder

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye

Bu güne kadar böyle konularda dalga geçmedim bu konu içinde geçerli
Yaşadığın soruna bakılırsa donanımsal durup dururken bozulması hiç akla yatmıyor servise götür başka yolu yok ...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence programı cokmustur yada arza yapmıstır garantıye yolla

erkamix

Üye
hehe benimkisi taş gibidir ha biri bişey yapmıştır :D

kareemkoc

Üye
Garanti Kapsamındaysa götür.

akrep611

Üye
bak kardesim bende aldım aynı sorun vardı bi format attırdım simdi bomba tel harika 2 senedir sorun yok rahat ol by

levopasha

levopasha

Üye
teli şarda mı bıraktın yoksa direkt masa da kendi kendine mi gitti? şardaysa eğer benim başıma da gelmişti fazla voltajdan gitmişti telefon... ama normalde ise muhtemelen pil ile ilgili bir problemdir...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
hemen garantiye gönder tamie isteme para iadesi iste bi rde sakın teli kullanma eline bile alma hani şu dedektifler naylon tormalara koyuyor ya aynenen o şekil para iadesi iste verirler ama dediğim gibi bi yersinde çizik varsa olmaz.Bak sakın tamir isteme para iadesi iste verirler paanı

--------------- Ekleme ---------------

oooooooooooooo 2008 in konusna mesaj yazmışım allahım yarabbim ya

fat01

Üye
:aman2:
1 hafta önce n73 almışıtım akşam masanın üzerine koydum açık bi şekilde sabah uyandığımda telefon kapanmıştı bi daha da açılmadı
neden olabilir acaba lütfen yardım şarja taktım pili çıkarıp taktım nafile değişen bişey yok acaba bataryamı arızalı:vur
ÜZÜLME PROBLEM DEĞİL. SADECE FLASH İSTİYOR TELİN. SERVİSE YA DA YAPAN SHOPLARDAN BİRİNE GİT VE SADECE FLASH ATTIRMAK İSTİYORUM DE. SON YAZILIM YÜKLENİP SANA İADE EDİLİR 1 SAAT İÇİNDE.

11SHADOW11

Üye
kaçak telefonlar 1 haftada kapanır dostum satın aldığın yer sana kaçak mal vermiş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt