joystick e dokunmanla klasörler açılıyorsa tuş sizlere ömür olmuş parçada sorun var sanırım
diğer kasmalarda hafıza kartı yüzündendir hard format sadece telefona işler ayrıca kartıda biçimlendirirsen kasma geçer
tuşlarıda servis halleder yada kapağı aç telefonun müdale şansı varsa bi dene (ama fazla krcalamanı önermem servis ver gitsin tuşu yaparlar )
valla buna tıp bile çare bulamadı
garanti süresi dolmadıysa eğer yaparlar serviste
ya belki bi ihtimal virüs olabilir hafza kartındaki bi yazılım yüzünden olabilir kendi kendine hareket etmesi hafizı kartını pcde biçimlendir.(daha önce yaptınmı bilmiyorum ama )
hafıza kartını daha önce pcde biçimlendirdim ama şimdi biçimlendirmedim şu anda hafıza kartını takamıyorum bile
formatladım yazılım günceelledim hafıza kartı yok sorun aynı
valla değişik bi durum yakınlarda nokiashop varsa bi göster
(uzaktan yardımdan iyidir ne desem boş sorun donanımsal gibi görünüp yazılıma giderken donanımsal oldu ikisinden kaynaklı olabilir )
valla aklıma başka bişey gelmiyor
sağol Halil bende anlamıyorum kapağı açamam elimden bu kadarı geliyor vercem servise bugün nokiayı aradım yakında servis yok bi ara verecem tel no adres aldım garantide bitti
Ben teli servise verdim dediler ki hafıza kartını biçimlendirin sonra kullanın o kolay pcden yaparım sağa ters tıklayıp biçimlendir derim...
ama yedeği yükleye bilirmiyim dedim tarattırın dediler yedeği tarattırdım sorun yok hafıza kartını kart readera taktım pcden tarattırdım ama ondada bi sorun yok hafıza kartındaki mp3 leri pcye alıp biçimlendirsem sonrada karta geri yüklesem nasıl olur yedeğide geri yüklemesem...yine bir sorun olur mu ki...
rehber yada diğer önemli bilgilerin varsa yedekleri sakla
diğer türlü hafıza kartını pc ye yerdeklediğinde yada tamamen kopyaladığında uygulama dosyalarıda gelir bunların gelmemesine dikkat et hatayı uygulama dosyaları oluşturuyordur. mp3 leri geri attığında sorun çıkarmaz .
evet sadece mp3 ler önemli programları yeniden kurarım sorun değil zaten yapılınca biraz bişey yüklemeyin dediler nasıl çalıştığına kontrol etmek için ...
ben de öyLe yapıyorum zaten mp3Leri .. format atmadan önce mp3Leri pc ye atıyorum , hafıza kartım oLmadığı için (dahiLi var yani tLfdan biçimLendiriyorum mp3Ler tekrar pcde mevcut zaten gönderiyorum gidiyor
bence yedeği faLan hiç geri yükLeme , önemLi oLan ve asıL uğraştıran mp3Leri yeniden temin edebiLmek ( benim fikrim böyLe ) uyguLama oyun vs.. yavaş yavaş akLına geLdikçe atar kurarsın , hem önce bi tLf.u kurtaraLım
evet sadece mp3 ler önemli programları yeniden kurarım sorun değil zaten yapılınca biraz bişey yüklemeyin dediler nasıl çalıştığına kontrol etmek için ...
rehber yada diğer önemli bilgilerin varsa yedekleri sakla
diğer türlü hafıza kartını pc ye yerdeklediğinde yada tamamen kopyaladığında uygulama dosyalarıda gelir bunların gelmemesine dikkat et hatayı uygulama dosyaları oluşturuyordur. mp3 leri geri attığında sorun çıkarmaz .