N73 Hard Format Sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
N73 Hard Format Sorunu!!
İyi günler HErkese;
n73 nokia telefonum var ama dün bir sorun oluştu ve hatsız tercihten genel tercihe geçmiyor.soft format attım amadüzelmedi..hard format atayım dedim * 3 yes ve açma kapama düğmelerine basıyor ama hard format ekranına geçmyior.yardımlarınızı bekliyorum...çok teşekkürler.

e_korn

e_korn

Üye
Basılı tutuyorsun değilmi?

legend5858

legend5858

Üye
hepsine sırasıyla bas ve bırakma sen son power tusuna bas hepsi basılı olsun ama sırasıylaa tel acılana kadar bekle format atılacaktır

mami24

mami24

Üye
eğer iki çeşit formatıda düzgün attıysan versiyon güncelle olmassa teknik servise gösternen lazım...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet bir süre basılı tut olur bende oluyor

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
şimdi * 3 ve yes tuşu basılı iken powere basıyorum ama hatta tel açılana kadar basılı ttum yinede format ekranı glmedi.Genel tercih aktif olmadan versityon güncellemeside yapılamadıgı için güncellemede yapamıyorum..bi aksikik var ama :(

e_korn

e_korn

Üye
Power'a da basılı tutacaksın arkadaşım

intoman

intoman

Üye
sırasıyla basılı tut ve beyaz ekrana nokia yazısı geldikten 2-3 saniye sonra aynı anda cek...

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
ben sırasıyla yapmadım galiba.sırasıyla deneyeyinm..tşk ederim

myally21

Üye
yıldız kare7370kare yaptınmı tel açıkken formatını atarsın bilader telin orasını burasını dürtmenize gerek yok

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
evet o dediğini yaptım defalaca ama olmur ki hard format atalım dedim.sırasylada denedim olmadı ..

blackkinghamza

Üye
benimkide olmuştu aynısı ben teknik servise götürdüm

azrailin askeri

Üye
3 yes tuşları neler

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinizin hepsini yaptım ama hatsız moddan genel tercihe geçmiyor.??format atarak düzelir dedim ama formatta atamadım?

Lacoste

Lacoste

Üye
sim kartı tak genele geçer

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı da taktım denedim ama geçmiyor??başka bir fikri olan var mı ?

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bir fikri olan yok?en mantıklı olan telefonu kırmak ve kurtulmak sanırım.

e_korn

e_korn

Üye
en mantıklı olan teli servise vermen

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa ele edek :(

enesfatih3

Üye
:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt