n73 hakkında bir kaç soru??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
n73 hakkında bir kaç soru??
sevgili abilerim ablalarım şimdi benim nokia n73 telefonum var ve telefon hafızasında 52 tane mesaj 2 tane de uygulama dışında bir şey yok ancak sorun şu durduk yere nasıl oluyor ise o telefon hafızasında normalde boş olması gereken 17-18 mblık boş alan birden doluyor ve bende tam o sırada telefon hafızasını kontrol ettiğimde (hani menüde seçenekler diyip hafıza bilgileri deedikten sonra telefon hafızasına girdiğimizde açıklamalı bir yer varya işte orada) orada bulunan ve nerede ne kadar ne yer kapladığı yazmasına rağmen bütün kaplanılan alanları toplasamda o 17-18 mblık alan dolmuyor nedendir acaba:allalla: birde bu sorun telefonun pilinin bir süre için çıkarılıp yeniden takılması ile geçici olarak çözülüyor ancak son zamanlarda çok sıklaştı neden olabilir:allalla:

alemburda

alemburda

Üye
ÇOK GARİP BİR OLAY FORMAT ATMANI ÖNERİRİM BAZI BOYUTLARIN ÇIKMAMASINA GELİNCE TANINMAYAN DOSYA BİÇİMLERİ TELEFONLARDA YER KAPLAR AMA BUNU HAFIZA BİLGİLERİ BÖLÜMÜNDE GÖREMEZSİN MESELA EN ÇOK .hps DOSYASI GENELDE GEÇİCİ DOSYA OLARAK BULUNUR. İLK ÖNCE *#7370# YAP GÜVENLİK KODUNU GİR AÇILDIĞINDA TELEFONDA MÜZİK FELAN DİNLE YANİ TEST ET EĞER OLMASSA kalem tuşuna yeşil tuşa(konuşmak için bastıgınız) ve 3 tuşuna telefon açılana kadar basarsanız telefonunuz formatlanacaktır. (N73 TE İŞE YARAYIP YARAMADIGINI BİLMİYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR.) OLMASSA TELEFONUNU GÜNCEL Bİ SÜRÜMÜ GETİR. AMA BUNUN İÇİNDE BOŞ ALAN GEREKİYOR BATARYAYI ÇIKARDIĞIMDA GEÇİCİ OLARAK SORUN ÇÖZÜLÜRYOR DİYORSUN ONU YAP SONRA YAZILIMINI GÜNCELLE :oke:

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK GARİP BİR OLAY FORMAT ATMANI ÖNERİRİM BAZI BOYUTLARIN ÇIKMAMASINA GELİNCE TANINMAYAN DOSYA BİÇİMLERİ TELEFONLARDA YER KAPLAR AMA BUNU HAFIZA BİLGİLERİ BÖLÜMÜNDE GÖREMEZSİN MESELA EN ÇOK .hps DOSYASI GENELDE GEÇİCİ DOSYA OLARAK BULUNUR. İLK ÖNCE *#7370# YAP GÜVENLİK KODUNU GİR AÇILDIĞINDA TELEFONDA MÜZİK FELAN DİNLE YANİ TEST ET EĞER OLMASSA kalem tuşuna yeşil tuşa(konuşmak için bastıgınız) ve 3 tuşuna telefon açılana kadar basarsanız telefonunuz formatlanacaktır. (N73 TE İŞE YARAYIP YARAMADIGINI BİLMİYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR.) OLMASSA TELEFONUNU GÜNCEL Bİ SÜRÜMÜ GETİR. AMA BUNUN İÇİNDE BOŞ ALAN GEREKİYOR BATARYAYI ÇIKARDIĞIMDA GEÇİCİ OLARAK SORUN ÇÖZÜLÜRYOR DİYORSUN ONU YAP SONRA YAZILIMINI GÜNCELLE :oke:
versiyonu yazılımı en son da da bir senin dediğini yapayım saol önerin için:oke:

alemburda

alemburda

Üye
BU DA TELEFONU GÜNCELLEMEN HAKKINDA BİLGİ >>>> TIKLA

meh2Esims

Üye
Kardeş Bana Bi Yardım Ed4r Msn

--------------- Ekleme ---------------

Kardes Bana Yardım Eder Msn

Kardeş Bn Hard Format çekemedim Nasıl Olacak Tam Olarak Anlatır Mısn Ltfn

:agla:agla:aglaYardımmmmmmmmmmmmm:agla:agla:agla

burhanbal

Üye
cevaplarınız için tşk ederim

mecay66

Üye
kardes bazı uygulamaları o sekilde goremezsin en iisi bi dosya yoneticisi ile bakmaktır her seyde guncelleme yapılamaz vcihaz elinde kalır

meh2Esims

Üye
hayrına biri bana yardım etsin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt