n73 hafıza kartı sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
n73 hafıza kartı sorunu?
arada bir uygulamalar kapatılıyor hafıza kartını çıkar uyarısı alıyordum.birde telefon jostiğinde sorun vardı..jostik alt kısmına yenisini taktirdim.ama benim bildiğim jostjik alt kısmıyla birlikte hafıza kartıda yenileniyor....ama şimdi yine hafıza kartı ile ilgili uygulamalar kapatılıyor uyarısını alıyorum....jostik altı tek mi değiştirilmiş dersiniz .....

Havvali

Havvali

Üye
evet tek jostik tamir edilmiş. Eğer tek parça olarak değişitirilseydi bu tekrar hatayı vermezdi. En sağlıklısı parçayı tamamen değiştirmek sadece jostik tamirini önermiyorum en fazla 15tl gibi masrafı olur tamamen değiştirmede.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
15 tl verdim zaten...az önce görüştüm kendisiyle ...tamamen değiştirdiğini söylüyor...hatanın sebebinin ise hafıza kartı kapağına bağlıyor....kapağı kaç gün önce kırılmıştı da....ondan olabilirmi

- - - Eklendi - - -

yani hafıza kartı girişi kapağı

Havvali

Havvali

Üye
15 tl verdim zaten...az önce görüştüm kendisiyle ...tamamen değiştirdiğini söylüyor...hatanın sebebinin ise hafıza kartı kapağına bağlıyor....kapağı kaç gün önce kırılmıştı da....ondan olabilirmi

- - - Eklendi - - -

yani hafıza kartı girişi kapağı

Olabilir birtane kapak bulup dene olmazsa o zaman sorun hafıza kartı yuwasındadır banada kapaktan kaynaklanıyor gibi geldi. Şimdi bende kapağı açtım biraz bekledim sorun yapmadı dediğin gibi ise bir süre sonra görüyor kapağın açıldığını.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
peki.teşekkürler dostum

Havvali

Havvali

Üye
önemli değil kardeşim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt