n73 güvenlik kodunu Nasıl bulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

bomemunzur62

Üye
    Konu Sahibi
n73 güvenlik kodunu Nasıl bulabilirim?
Arkdaşlar N73 telefonumun güvenlık kodunu unuttum.bana yardımcı olabılırmısınız? program flan

• Beğen
Tepkiler: Gtvrn5656 ve mekan06

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Arkadaşım ben açıklamıştım.. Ben teli arkadaştan almıştım Güvenlik kodu sorunum oldu ve Çözdüm...
İstersen N73 ü N73 Music Edition'da yapabilirsin...
Hepsi Alttaki linkte anlatıldı.. Lütfen yaparsan teşekkür etmeyi unutma...

Kolay gelsin...

bomemunzur62

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkdasım.bircok programda denedım hep aynı kodu verdı ama o kod ta olmadı

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Arkadaşım ben bunu bizzat denedim.. Bazı siteler var güvenlik kodu veriyo ama onlar Symbian için işe yaramyo.. Bu yöntem senin telefonunda şuan kayıtlı olan güvenlik kodunu veriyor.. Dene bak olmazsa takıldığın yeri sor.. Kesin olacak.. Ayrıca N73ME de yapabilirsinn... Cevap bekliyorumm... Burdan cevap atarsan yanıtlamazsan Özel Mesaj (PM) gönder ok... Kesin çözeriz... BEn çözdüm.. İndirdiğin dosyada Word dosyası war onu ben yazdım... İki yöntem de yazıyo (Güvenli kodu ve Music Edition yapma)

Kolay gelsin..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
forumdan arama yparsan sevinirim

kamillll

Üye
ersin ben dedğin gib aynen herşeyi yazdım.ama read dedikten sonra okumadı error verdi :S?????

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım ben açıklamıştım.. Ben teli arkadaştan almıştım Güvenlik kodu sorunum oldu ve Çözdüm...
İstersen N73 ü N73 Music Edition'da yapabilirsin...
Hepsi Alttaki linkte anlatıldı.. Lütfen yaparsan teşekkür etmeyi unutma...

Kolay gelsin...
Bu program tam olarak ne işe yarıyor ?

kamillll

Üye
hepinize teşekkürlerrrrr......:)

Ozan

Ozan

Admin
Program ile sorunu çözdünüz mü son durum nedir ?

eren6523

eren6523

Üye
evet sorun çözüldümü ayrıca program ne işe yarıyor ? tam olarak bi açıklama yaparmısın

sertac212121

Üye
Arkadaşlar benimde böyle bir sorunum var fakat telefonla baglantı kuramıyorum telefon kapalı oldugu için açınca direk code istiyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

olivetti

olivetti

Üye
risk almak istemiyorsanız telefoncu en iyi çözüm:oke:

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
insan bu program hakkında biraz bilgi werir bu programı nasıl kullanacaz ya ? ben yükledim ama kullanamıyom .

sarıyer

Üye
ersin..
yardımına ihtycm var bnm telfnm N73 kilit kodumu dgştrdm onayladı tLfn ama kitlenince şfreyi yazdgmda açlmadı ne yapmam gerekio??

--------------- Ekleme ---------------

tlfncuya götürsem yaparlarmı?

slamrza

Üye
ee bu lınke grdktn snra napıorzz:S

sevkg

sevkg

Üye
Arkdaşlar N73 telefonumun güvenlık kodunu unuttum.bana yardımcı olabılırmısınız? program flan
slm unlock me programını mutlaka dene belki olabilr

--------------- Ekleme ---------------

slm bomemunzur 62 unlock me programını mutlaka dene belki olabilir. maxicepte ara vardı

BY FATİH

Üye
arkadaşlar benmde aynı sorun vardı format atıcam güvenlik kodu istiyodu imei nosuda işe yaramadı nasıl olduysa 5 tane 0 yazdım oldu ama kilit kodu o değildi nasıl oldu bende anlamadım tel. n73 :) :)

Üst Alt