Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73-Guvenlık kodu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delyyyy
Üye
Konu Sahibi
N73-Guvenlık kodu
Arkadaslar.. bende N73 var ve oto tuskilidi yapmak istiyorum fakat guvenlık kodu istiyor... telefonu sıfır aldım... ama kitapcikta bulamadım bu sifreyi.. bileniniz varsa paylasabilirmi ?
followme
Üye
eğer telefonun sıfır aldıysan ya 12345 tir yada 00000 dır başka bişey olmaz sıfır telefonlarda ama telin işlem görmüşte değiştirilmişse güvenlik kodunun onun altımları var forumda aramdan bulabilirsin.
Delyyyy
Üye
Konu Sahibi
tesekkurler... ben denedim ama ama sadece 1234 ya bisi daha var sunu saniye olarak ayarlıyamıyozmu ?..... dk cok fazla...
smart setting e gir tuşkilidi bölümüne tıkla 40 saniyeyi 10 a düşür...
Delyyyy
Üye
Konu Sahibi
abi.. bende bole bisi yok yaw.. zaten bir yerde var otomatik tus kilidi... orada da sadece dakika cinsinden belirtiyor... smart setting die bi yer bulamadım.....
abi.. bende bole bisi yok yaw.. zaten bir yerde var otomatik tus kilidi... orada da sadece dakika cinsinden belirtiyor... smart setting die bi yer bulamadım.....
Smartsettings deki ayar zannedtim kusura bakma s60 serisi telefona mcode yi yükle senin imei yi gir master kodu öğren kilit kodu istediği yere gir
hsnclzy
Üye
1234yada12345
kalp_hirsizi
Üye
kardesım sıfır aldıysan eger telefonu guvenlık kodu 12345 eger 2. el aldıysan sana verecegım kodu telın ekranına yaz ve tamam de sonra telın butun ayarları sıfırlanacak kodu 12345 olarak bulacaksın*7370# bas kolay gelsın
smilis35
Üye
arkadaşım onu yazınca gene güvenlik kodunu soruyo insanlara yanlış bilgi verme
bildiğin şeyleri yaz
SİDAR SİDAR
Üye
yav hepsi yalan adam gibi birşey yollayın her kafadan bir ses çıkmasın
Mehmet
Emekli Yönetici
Hard format atın telefon kapalıyken ama telefon hafızasının yedeğini alın