N73 güvenlik kodu kırma !! YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

kutsal0

Üye
    Konu Sahibi
N73 güvenlik kodu kırma !! YARDIM
arkadaşlar yeni almış olduğum n73 var.telefon açılıyor ama fabrika ayarlarını geri yükliyeceğim. güvenlik kodu soruyor 12345 olmuyor.forumdaki tüm konuları okudum ama yine yapamadım.lütfen acil yardımcı olurmusunuz?

furmania

furmania

Üye
benimde arkadaşıma gerekli bende bulamadım

Atillasoylu

Üye
Aynen moruk bendende

ocak.1907

Üye
arkadaşlar yeni almış olduğum n73 var.telefon açılıyor ama fabrika ayarlarını geri yükliyeceğim. güvenlik kodu soruyor 12345 olmuyor.forumdaki tüm konuları okudum ama yine yapamadım.lütfen acil yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşım bir de ekteki programı dener misin?

Proyu bilgisayarınıza kaydedin, imei numaranızı girin.Alttaki kod güvenlik kodu olacaktır.Eğer olmazsa forumda bununla ilgili konu vardır.
İnşallah işinize yarar.

fatihmutlu

Üye
eline ayağına sağlık başkan bunu bulanaca neler çektim

kartal3434

Üye
slm binim n73 telefonum var amagüvenlik kodunu unutum yardım edin

prof.zırva

Üye
ya arkadaşlar dediğinizi yaptım ama çalışmadı linkin verdiği kodu yazıyorm yeni kod istiyo ve yazdığım kabul edilmiyo?

ocak.1907

Üye
ya arkadaşlar dediğinizi yaptım ama çalışmadı linkin verdiği kodu yazıyorm yeni kod istiyo ve yazdığım kabul edilmiyo?

Birde bu yöntemi kullan.İnşallah işine yarar.
sitesine giriyorsunuz,
"imei kodunu siteye yazıp karşılığında size verdiği kodu telefonunuzun ayarlar kısmından güvenlik ayarları başlığındaki güvenlik kodunu değiştir bölümüne girip önce sitenin vermiş olduğu kodu yazıyorsunuz daha sonra yeni güvenlik kodunu yazıyorsunuz ikinci kez yeni güvenlik kodunu isteyecektir cep telefonu tekrar yazıyorsunuz ve belirlemiş olduğunuz kod sizin yeni güvenlik kodunuzdur.
Not:Alttaki yazıyı tiklemeyi untmayın.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Birde bu yöntemi kullan.İnşallah işine yarar.
sitesine giriyorsunuz,
"imei kodunu siteye yazıp karşılığında size verdiği kodu telefonunuzun ayarlar kısmından güvenlik ayarları başlığındaki güvenlik kodunu değiştir bölümüne girip önce sitenin vermiş olduğu kodu yazıyorsunuz daha sonra yeni güvenlik kodunu yazıyorsunuz ikinci kez yeni güvenlik kodunu isteyecektir cep telefonu tekrar yazıyorsunuz ve belirlemiş olduğunuz kod sizin yeni güvenlik kodunuzdur.
Not:Alttaki yazıyı tiklemeyi untmayın.

Bu site S60 3rd cihazlar için uygun kod vermiyor.s60 2nd ( 6600,n70 ... ) cihazlara uygun kod verir.N73 te işe yaramaz.

63urfalı

63urfalı

Üye
ben biliyom benimkide kiti kodunu bilmiyordum nss yükle ordan sıfırlıyabilirsin

tolgasuzen

Üye
arkadaşlar benim telefonu açtığımda direk kilit kodunu istiyor
bilmediğim içinde acamıyorum
imei kodunuda bilmiyorum
ne yapmam lazım

phasan

phasan