N73 Güncelleştirme Hatası [Program Kurarken]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkotir

Üye
    Konu Sahibi
N73 Güncelleştirme Hatası [Program Kurarken]
N73 kullanıyorum. Program yükleyememekten yadırganırken telefonu hack'liyim dedim. Başarılıda oldum sanırım doğru bi şekilde hackledim. Bu seferde çoğu programı kurarken(tema dahil) "Güncelleştirme Hatası" diye bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler...

quad4core

quad4core

Üye
telefona format at hafıza kartınıda biçimle ondan sonra telefonu tekrar hack'le sorun düzelecektir.

COESTO

COESTO

Üye
bendede oluyor bazen.
kuracağın programın önceki sürümü sende var olup,sende onun üstüne yüklüyor olabilirmisin.yada sildikten sonra da oluyor diorsan sildiin prog ramın bazen küçük de olsa bir ayrıntısı tlfonda kaldımı güncelleştirme hatası verir
benden bu kadar:dondum:

istersensor

istersensor

Üye
sorununuz araştırıldı.
sonuç olarak sorun yuklediğiniz programın eski versıyonundan kaynaklanıyor...
ör; v2,0.1 versiyonu yukleyeceksiniz ama telefonunuzda v1,3,1 var olması gereken ise v1,9,0 gibi..

yada yuklediğiniz program v1,20 dır. siz ise başka yerden (cracklamış veya düzenlenmiş orjinal sitesinin dışında ve bu işlemler sonucunda versiyon numarası değiştirilmemş) güncelleştirilmiş v1,02 yi yuklersenizde boyle hata alırsızız..

yapılacaklar: yuklu olan surumü kaldırın yenisini kurun... kaldırmadan yukleyemezsiniz... :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt