N73 Güncelleme Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner1740

Üye
    Konu Sahibi
N73 Güncelleme Yardım!
Beyler ben telefonumu güncellemekten korkuyorum ingilizce ne olur die acaba olur mu?Bi yardım eder misiniz?Bi de en son güncellemeyi nerden bulabilirim e65 ve n73 lasım.Şimdiden Teşekkürler.Ha bi de e65 te olurmu ingilizce bi yardım plss.:( Bi de bence pc suite yüklü.Orda varda tam bilmiyorum işte.

Netsky™

Netsky™

Üye
Music edition Değilse Music Edtion Tr Kodu Gir Sonra Güncelle İngilizceye Dönmez

korsantv94

korsantv94

Üye
Arkadaşım ben güncelledim ingilizce olmadı....Ama ingilizce olan arkadaşlar var onun içinde forumda ara konular var......

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
sonunda ölüm yok arkadaşım bence güncellemeyi yap eğer ingilizce olsa bile forumda bu problemin çözümü var. yani bi sıkıntı olmaz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Telefonun kaçakca ingilizce olur kaçak degilse hiç korkma güncelle ben yaptım yine türkçe oldu bi sorun olmadı

mbemurat

mbemurat

Üye
telefonun garantili faturalı değilse ingilizce olur,ama onunda çözümü var.forumu araştır görürsün

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Garantin varsa servis bedavaya güncelliyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
peki arkadşlar CA 53 kablo var güncelleme yapabilir mi

lotbik

Üye
arkadaslar ben telefonumu guncellıycem su anda ama korkuyorum hafıza kartı ve rehber kaybolur mu sorun olur mu ?

gemici23

Üye
ya peki bu son sürümün yükleyeyimki bilmiyorum ki benim sürüümüm en son cıkanın bi eskisi acaba bunlar arasında farkvarmı varsa farklar nedir

bilgin50

Üye
Arkadaşlar bende n73 var ama hiç güncelleme yanadım..yani yapmasını bilmiyorum...nasıl yapılıyor bu güncelleme...yardım ederseniz sevinirim...

nakata55

Üye
arkadaşlar n73 ümü güncellerken bir hata oluştu , şimdi telefonum açılıyor fakat ekran yok yardımlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt