N73 güncelleme sonrası dil için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
N73 güncelleme sonrası dil için
Arkadaşlar konuda söylenenleri yapıyorum ancak nemesis de telefonu bir türlü gördüremedim ne yaptıysam görmüyor ne yapmam gerek arkadaşlar acil yardım lütfen.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
usb kablosunu çıkar telefonun usb giriş yerini temizle sonra pc de farklı bir usb portuna tak..

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
yaptım olmuyor yahu:/ pc suite ile bağlıyorum burada sorun olabilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sorun olmaması lazım..nemesisin son versiyonu değil mi?

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
evet evet.

Şimdi teli güncelledim bugün ilk defa dil seçeneklerinde endonezyaca falan var kafayı yemek üzereyim yapıyorum yapıyorum olmuyor :/, eski versiyonunu kurdum hata verdi bu seferde tekrar yeniyi kuruyorum ama hala aynı :/ off telefoncuya mı gitsem :/

--------------- Ekleme ---------------

Aynen bu şekilde, telefonu görmüyor :/

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Valla bende güncelleme sonrası yapamamıştım aynen seninki gibi oldu telciye yaptırdım

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
Telci yapıyormu yarın götürüyüm okuldan sonra bir :/.Yapıyorsa kısa sürede yapıyor mu birde garanti dışı kalma gibi olaylar olabiliyor mu acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya kardeşim telciye falan gitmeye gerek yok..teli pc den çıkar nemesis suite i aç sonra teli pc ye tak birkaç denemeden sonra mutlaka görecektir..niye telefoncuya 15-20 tl vereceksin..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ya kardeşim telciye falan gitmeye gerek yok..teli pc den çıkar nemesis suite i aç sonra teli pc ye tak birkaç denemeden sonra mutlaka görecektir..niye telefoncuya 15-20 tl vereceksin..

aynen denemeye devam et eğer yapamazsan götür telciye en fazla 1 saat içinde yaparlar iki üç ay önce bana 10 tl demişti ben pazarlık yapıp 7 tl ye yaptırmıştım

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
Takıyorum takıyorum hala aynı search yapıyorum görmüyor cihazı 6 usb portu denedim olmadı bir daha deneyeyim artık olmazsa mecbur gideceğim yada ingilizce kullanacağız bakalım :/

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kardeş birde phoenix programını dene..

Madly74

Üye
Arkadaşlar konuda söylenenleri yapıyorum ancak nemesis de telefonu bir türlü gördüremedim ne yaptıysam görmüyor ne yapmam gerek arkadaşlar acil yardım lütfen.
Bu güne kadar bunun cevaplanamaması üzücü, bu gün aynı sorunla karşılaştım ve bende arkadaş gibi kafayı yemek üzereydim, NSS programını internette arattım ve 3,5 MB olanın yerine 7 Mb olan bir sürümünü buldum. Ve işlem tamam :)
Birde Vista da denedim NSS çalışmadı bilginiz olsun.

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
Xp de mi denememeiz gerek kardeş indirdiğin programın versiyonu nedir?Veya indirdiğin linki koyabilir misin acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt