N73 Genel Sistem Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
N73 Genel Sistem Hatası
Slm arkadaslar benim telde (n73) sistem hatası vermeye başladı bu sorunu nasıl çözerim yardımlarını beklıoyurm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar Koskoca Forumda Yardımcı Olabılcek Kımse Yokmu Bana Ya.:(

safakk

safakk

Üye
vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr :) format bende de oldu formatla kökten çözüm :)

dersimli.h

dersimli.h

Üye
    Konu Sahibi
Formatı Nasıl Atarım Arkadasım Format Atarken Hafıza Kartı Sim Kartı İçinde Olması Gerekiyormu..Tşkrler

Biraz Daha Açıklayıcı Anlatırmısın Nasıl Attığını Formatı Yardım Edin Lütfen ... .. .

safakk

safakk

Üye
Formatı Nasıl Atarım Arkadasım Format Atarken Hafıza Kartı Sim Kartı İçinde Olması Gerekiyormu..Tşkrler

Biraz Daha Açıklayıcı Anlatırmısın Nasıl Attığını Formatı Yardım Edin Lütfen ... .. .
haklısınız da işin açıkcası elimde bir telefona hiç format atmadım genelde bu işi telefoncuya yaptırdım ondan ayrıntısını pek bilmiyorum ama biraz araştırırsan nette yada uğraşmayıp telefoncuya yada kvk ya verirsen onlar hallediyor:oke:

bergamali85

Üye
bu hatayı fomat gdemyr anca yeni versyn çıkarsa o çözer formatla br baglantı yok

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
versiyon güncellemen lazım formatla olmaz

onofb

Üye
bende de şöyle bir sorun var.turkcellden numaramı avea ya taşıdım avea hattım açılınca avea hattımı telefona taktım.Daha sonra Genel:sistem hatası diye hata vermeye başladı ne yapmam gerekir teşekkürler.

pckobat28

pckobat28

Üye
kardes 3250 ye format bu sekılde atılır once rehberdekı numaraları sım rehberıne koopyala cunku hepsı gıdıyor buna measjlar vs hersey gıdıyor once bunlara dıkat sonra
telefonumuzun hafıza kartını cıkarıyruz sonra telefonumuzu kapıyoruz bu işlemleri yaptıktan sonra *3 arama tuslarına baslıtutup bu tusları hıc bırakamadan telefonumuzun acma kapama tusuna

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bende de aynı sorun vardı.Daha 5 dk olmadı format attım düzeldi.

Üstteki arkadaşımız format nasıl atılır sorusuna güzel bi cevap vermiş.

Kolay Gelsin :)

sheras

Üye
Format attım hata hala devam ediyor sanırım sorun hatta hafızası dolu olabilir turkcell i takınca öle bir sorun vermiyor..Çözümü bulan varsa yazsn ltfen :S

haltie

haltie

Üye
formatla halletmiş arkadaşlar sizdeki hata nedir

sefilcoban

sefilcoban

Üye
Benim N73'te sistem hatası veriyordu hard format attım şuan herhangi bir sorun yok...Hatayı kamerayı kullanmak istediğim zaman ve Quickoffice kullanmak istediğimde veriyordu...Hard format kesinlikle fayda verecektir...eğer olmadı diyorsanız format atamamış olabilirsiniz arkadaşlar.Isterseniz Phoneix'le yeniden yazılım atarak da sorunu halledebilirsiniz...

pling_hiphop

Üye
bende de öle bi sorun war n73 kullanıyorum *#7370# den format attım ama sorun yine dewam ediyor

mega_star

Üye
ya abicim ayrıntılı bi şekilde söylermisiniz ben *3 arama tusuna basılı tutuyorum sonra telefonu açıyorum degısen bısey yok lütfen yardımcı olurmusunuz

uribaju

uribaju

Üye
sorununun çözümü rom patcher olabilir.Rom patcherdan tüm yamaları etkinsizleştir bide öyle dene bakalım sorun devam edicekmi?

Üst Alt