N73 Format Sorunu Yaşıyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_kursun

Üye
    Konu Sahibi
N73 Format Sorunu Yaşıyorum :(
Nokia N73 model cep telefonum var. Telefon yavaşlayınca format atardım tamamen herşey silinirdi. * , Yes (Cevaplama Tuşu, Yeşil renki olan) , 3 ve Açma / Kapatma tuşuna basılı tutardım, format atardı. Şimdi olmuyo defalarca denedim olmuyo. SİM Kartını çıkardım, Hafıza Kartını çıkardım. Genede olmadı Nasıl düzeltebilirim bu sorunu

Versiyon atmakta istemiyorum Sertifika sorunu çok oluyo diyolar

Sitedeki konulara baktım ama çözüm bulamadım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Soft format atmayı denedinizmi *#7370#

the_kursun

Üye
    Konu Sahibi
Soft format işime yaramıyo kardeş :(

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Aynı durumla bende karşılaştım arkadaşın N73'üne defalarca denememe rağmen HardFormat atmak mümkün olmadı. Bende *#7370# denedim benim işime yaradı. Bir dene istersen.

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
arkadaşlar ben 3 yol biliyorum bide bunları deneyin sorumlululk bana ait değil bazen işe yarıyor buyrun
N73 e atılan 3 çeşit format yöntemi vardır. Bende genelde 2. si işe yarıyordu

1. Soft Format = Bekleme ekranındayken *#7780# tuslamanız yeterli olacaktır , sadece ayarları sıfırlar .

2. Normal Format = Bekleme ekranındayken *#7370# tuslamanız yeterli olacaktır , Rehber ve yüklenmiş olan uygulamalar silinir ,ayarları sıfırlar.

3. Hard Format = Telefon kapalı iken * 3 yanıtlama tusu ve power tusuna bastıgınızda ekranda formatting diye bir yazı cıkar ve format atılsın mı diye bir yazı cıkar okeylediginizde işlem baslar ,

Not: Hard format atarken sim kart ve hafıza kartı takılı olmamalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt