N73 Format atma

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
yazılımı nasıl güncellerim yardımcı olablirmisinz smdiden tşkler

bu adresten telefonun sanırım n73 onu seçip pcye indir ve kur sonra ki işlemleri uygulamanın dediği şekilde yapacaksın...
dikkat etmen gereken telin şarjı olması ve daha garanti dolu olsa bile şarja takılı olması şebekeye ulaşabileceğin bir tercih seç yani hatsızda olmasın işlem bitene kadar telefona dokunma ve bağlantısını kesme...

mustafatokmak

mustafatokmak

Üye
benim telefon normlade açılıyor ama güevenlik kodu koymak istiyorum koyamıyorum eski güvenlik kodunu bilmiyorum *3 arayanı yanıtlama ve powera basarak format çekiyorum format ama güvenlik kodunu değiştirmiyor bilgidiğiniz birşey varmı

yimucın 35

Üye
n73 güncelleştirme nasıl oluyo yardım edin ( help)-110,112,11880,119,121,126,133,141,153,158,168,169,170,155,156,163,175,177,179,180,183,184,185,186,187,188,189 deyil bn a ulasın :kop: :kop:

agencgenc

agencgenc

Üye
n73 e format atmak istiyorum programlarımda gider mi?

karaman39

Üye
n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler

birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler

nurullahoruc

nurullahoruc

Üye
benim telefon normlade açılıyor ama güevenlik kodu koymak istiyorum koyamıyorum eski güvenlik kodunu bilmiyorum *3 arayanı yanıtlama ve powera basarak format çekiyorum format ama güvenlik kodunu değiştirmiyor bilgidiğiniz birşey varmı
aynı sorun bende de var

karaman39

Üye
n73 telefonumda mcüzdan programı var içindede bir sürü bilgim var ve silinmesini istemiyorum hard format atınca bunların hepsi silinir sanırım peki ben telefonumu yedeklersem ve bu yedeği tekrar yüklersem m cüzdandaki bilgilerim geri gelirmi şimdiden teşekkürler

birde şöyle bir sorun var telefonum n73 ama n73me yazılımı yüklenmiş hard format atınca telefon n 73 mü olur n73me mi olur şayet n73 olursa aldığım yedek geri yüklenirmi tekrar teşekkürler

1.5 aydır bir bilen çıkmamış sorum şu sadece mcüzdanı nasıl yedeklerim yada içindeki bilgileri nasıl yedeklerim ve format attıktan sonra geri yüklerim teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
1.5 aydır bir bilen çıkmamış sorum şu sadece mcüzdanı nasıl yedeklerim yada içindeki bilgileri nasıl yedeklerim ve format attıktan sonra geri yüklerim teşekkürler
m - cüzdan ile ilgili bir bilgim yok ancak yazılım değişmez formatla...

karaman39

Üye

m - cüzdan ile ilgili bir bilgim yok ancak yazılım değişmez formatla...

teşekkür ederim arkadaşım ama benim sorunum m cüzdanla içindeki bilgileri nasıl yedekleyip formattan sonra nasıl geri yüklerim

yunus4554

yunus4554

Üye
ya arkadaslar n73 format attıktan sonra tüm oyunlarım açılmıyor ya

Tuba

Tuba

Üye
ya arkadaslar n73 format attıktan sonra tüm oyunlarım açılmıyor ya

Format atınca telefon hafızasındaki oyunlar silinir hafıza kartını takınca gördüğünüz sadece oyunların ikonları açılmaz uygulama yöeneticisinden silin ve oyunu yeniden yükleyin...

yunus4554

yunus4554

Üye
arkadaslar format atmak tlfnu sadece 2 gün hızlandırıyo sonra yene aynı yavaslıyor

- - - Eklendi - - -

Format atınca telefon hafızasındaki oyunlar silinir hafıza kartını takınca gördüğünüz sadece oyunların ikonları açılmaz uygulama yöeneticisinden silin ve oyunu yeniden yükleyin...

saol kardes

Tuba

Tuba

Üye
arkadaslar format atmak tlfnu sadece 2 gün hızlandırıyo sonra yene aynı yavaslıyor

- - - Eklendi - - -

saol kardes

rica ederim...
Format atınca telefondaki program yükleme ve kaldırmaktan ötürü oluşan gereksiz dosyalar silinir ve hiç program kalmadığı için hızlanır ama siz telefona program yükleyince hafiften ağırlaşmaya başlar sebebi hafızayı azaltıyorsunuz ve siz bir kaç program aynı anda açtığınızdada ram azalır ve yine yavaşlar...Cep telefonundan internet kullanıyorsanız ön belleği sık sık temizlemeniz ve cache klasöründekileri silmeniz gereksiz dosyalar oluşturmasını önler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt