N73 Format atma

Sponsorlu Bağlantılar

ePeP

Üye
    Konu Sahibi
N73 Format atma
arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?

• Beğen
Tepkiler: weyselow, zervan ve sukut_7568

erex

Üye
hayır öyle bir şey mümkün değil

E-R-O-L

Üye
Ya sesimi duyan varmı telefonum n73 medn açılmıo yardım bekliyorum

ademcinarxxx

ademcinarxxx

Üye
basit format at... hafıza kartı ve sim kat-rtı cıkar tel kapalıyken yıldız 3 yeşil tuşa basılıyken aynı anda açma tuşluna bas ve telin acılmasınuı bekle tel otamatikmen sıfırlanır yeniden kurarsın hadi hayırlısı yan etkisi yok zarar vermez ama hafıza kartı ve sim kartı cıkar kesinlikle

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?
Hafıza kartına yedekleme yap.Sonra hafıza kartını çıkartıp format at.Herşey eskisi gibi olur tel de hızlanır.(pro. ve oyunlar hariç)

orukm

orukm

Üye
format attın bütün bilgilerin gider

salihcira

Üye
yardımm n 73 model telefona önceden yüklediğim programlar şimdi üklenmiyo neden olabir acaba yardım edin????

konyali-bahadir

Üye
ite

darago

Üye
ya ister sen yıldız arama tuşu ve 3 ardından kapama tüşünü tel açılana kadar tut oluyor eyer zor geliyorsa veya olmadısa şunu dene %100 olcak *#7370# sonrada telin kilit şifresini yaz eyer hiç şifre koymadın ise şifre daima 12345 oluyor saten 5 harfli şifre oluyor hadi iyi denemeler

--------------- Ekleme ---------------

bir program yüklemek için süresi geç miş falan filan derse zamanı 1 veya 2 yıl geri al olmazsa daha çok al mutlaka olucak iyi denemeler :D

kapan70

kapan70

Üye

*#7370# yi tuşla orjinal ayarlarına dönecektir :)

Karayel Hattab

Üye
ArkadaşLar Hattım Ve Hafıza Kartım İçindeyken Hard Format Attım SırasıyLa * 3 Yes Ve Açıp Kapama Tuşuna ßasıp ßasıLı Tuttum Format Attım Fakat Ana Menü Eskisi Gibi DeğiL ßişeyLer Eksik "Search" Ve ßikaç Şey Daha Napmam Gerek Nasıl Geri GetirebiLirim ßiLgisi oLan Yardım EdebiLir mi Lütfen?

thematrixmetin

Üye
arkadaşlar benim telefon virüs kapmış fortmat atarsam kurtulabilirmiyim ayrıca hafıza kartına nasıl format atarım bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

artigra

Üye
:vurBen N73`ün kilit kodunu unuttum *,3 ve yesiltusa bastıktan sonra açtığımda --lock code-- geliyo ne yapmalıyım?:ağlarım:

butcherbill

Üye
hard format atınca telefonun yazılımında bir sorun olur mu bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Tuba

Tuba

Üye

evet yedekleme yaparsan kullandıkların eski haline gelir mesela tema filan ne temayı kullanıyorsan yedekten aldığında kullandığın şekle gelir...yalnız pc sıitedeki kutucuklardaki işaretleri kaldırma ayrıca istersen hafıza kartınıda işsretleyip onuda yedekleyebilirsin...

yardımm n 73 model telefona önceden yüklediğim programlar şimdi üklenmiyo neden olabir acaba yardım edin????

teli formatla ayrıca hafıza kartınıda

ArkadaşLar Hattım Ve Hafıza Kartım İçindeyken Hard Format Attım SırasıyLa * 3 Yes Ve Açıp Kapama Tuşuna ßasıp ßasıLı Tuttum Format Attım Fakat Ana Menü Eskisi Gibi DeğiL ßişeyLer Eksik "Search" Ve ßikaç Şey Daha Napmam Gerek Nasıl Geri GetirebiLirim ßiLgisi oLan Yardım EdebiLir mi Lütfen?

yazılım güncelle o zaman geri gelecektir searh yazılımla gelir ancak senin dışardan yüklediğin uygulamaları kendin yüklemen gerekir...

arkadaşlar benim telefon virüs kapmış fortmat atarsam kurtulabilirmiyim ayrıca hafıza kartına nasıl format atarım bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

evet fotmatlarsan düzelir ama hard format at...
olmadı yazılım güncelle...
hafıza kartını biçimlendimeyi şu şekilde yaparsın menü/araçlar/hafıza seçeneğine gel ve seçenek hafıza kartını biçimlendir de ayrıca pc varsa ondada formatlaya bilirsin...
içindekilerin hepsi silinir ama zaten virüs varsa kurtarmaya çalışma bence....

hard format atınca telefonun yazılımında bir sorun olur mu bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

hayır hiç bir sorun olmaz...

mamib4

Üye
bir program yüklemek için süresi geç miş falan filan derse zamanı 1 veya 2 yıl nasıl geri alacaz nerden alınıyo

Tuba

Tuba

Üye
bir program yüklemek için süresi geç miş falan filan derse zamanı 1 veya 2 yıl nasıl geri alacaz nerden alınıyo
telefonun saat ve tarih ayarlarından 2010 u 2009/2008 yapabilrsin ama en güzeli tele hack yapman çünkü sertifika sorununa tek çözüm...

bjkli190395

Üye
yazılımı nasıl güncellerim yardımcı olablirmisinz smdiden tşkler

kemal43

Üye
ellerine sağlık cok güzel olmuş arkadaşım

Takipçi Satın Al

Üst Alt