arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?
evet yedekleme yaparsan kullandıkların eski haline gelir mesela tema filan ne temayı kullanıyorsan yedekten aldığında kullandığın şekle gelir...yalnız pc sıitedeki kutucuklardaki işaretleri kaldırma ayrıca istersen hafıza kartınıda işsretleyip onuda yedekleyebilirsin...
yardımm n 73 model telefona önceden yüklediğim programlar şimdi üklenmiyo neden olabir acaba yardım edin????
teli formatla ayrıca hafıza kartınıda
ArkadaşLar Hattım Ve Hafıza Kartım İçindeyken Hard Format Attım SırasıyLa * 3 Yes Ve Açıp Kapama Tuşuna ßasıp ßasıLı Tuttum Format Attım Fakat Ana Menü Eskisi Gibi DeğiL ßişeyLer Eksik "Search" Ve ßikaç Şey Daha Napmam Gerek Nasıl Geri GetirebiLirim ßiLgisi oLan Yardım EdebiLir mi Lütfen?
yazılım güncelle o zaman geri gelecektir searh yazılımla gelir ancak senin dışardan yüklediğin uygulamaları kendin yüklemen gerekir...
arkadaşlar benim telefon virüs kapmış fortmat atarsam kurtulabilirmiyim ayrıca hafıza kartına nasıl format atarım bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
evet fotmatlarsan düzelir ama hard format at...
olmadı yazılım güncelle...
hafıza kartını biçimlendimeyi şu şekilde yaparsın menü/araçlar/hafıza seçeneğine gel ve seçenek hafıza kartını biçimlendir de ayrıca pc varsa ondada formatlaya bilirsin...
içindekilerin hepsi silinir ama zaten virüs varsa kurtarmaya çalışma bence....
hard format atınca telefonun yazılımında bir sorun olur mu bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
hayır hiç bir sorun olmaz...