Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 de v menü stili diye bişi çıkmış bi yardım pls
Sponsorlu Bağlantılar
syber
Üye
Konu Sahibi
n73 de v menü stili diye bişi çıkmış bi yardım pls
arkadaslar v stil diye bişi çıkmış bunu ben yukledim ama menü böyle olmadı bi yardımcı olursanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan bakarsanız..
Punish3R55
Üye
kardes bende n73 e indirip yükledim ama ortaya cikaramadim uygulamalarda filan gozukmuyor
lovestar
Üye
canım kardeşlerim benim.bu sadece tema.temalara bakarsanız görürsünüz cottage by e rex diye ama hoş manzara yani.
a_po
Üye
n81 de var o
syber
Üye
Konu Sahibi
yapma ya bende heycanlanmıstım neyse artık manzarasıyla idare edicezz
Punish3R55
Üye
d:d
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
bu tema n73 temalarında var ama n73teki menü öyle olmuyor. öyle menü olması için napmak lazım ??
misteryomas
Üye
silin bu program sadece nokıa n95iletam anlamıyla uyumlu
cCeaNn
Üye
Arkadaşlar o menünün şekli Araçlar^Ayarlar^Genel^Kişiselleştirme^Temalar^Menü Görünümü'nden değiştiriliiyor(Telefonum N78).N73te olmayabilir fakat n78 n96 n95te olduğunu biliyorum.
aswerth
Üye
hayır n95 tede yok... yabancı bir forumda bazı telefonlar için yama bulmuşlar..tabi sadece hack lı tellerde oluyor...yakında n95 ve diğer telefonlar için olanı cıkar herhalde...
hayır n95 tede yok... yabancı bir forumda bazı telefonlar için yama bulmuşlar..tabi sadece hack lı tellerde oluyor...yakında n95 ve diğer telefonlar için olanı cıkar herhalde...