n73 de müzik dinlerken ses cd cizigi gibi bozuk geliyor yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
n73 de müzik dinlerken ses cd cizigi gibi bozuk geliyor yardım lütfen
n73 de müzik dinlerken ses cd cizigi gibi bozuk geliyor . ilk başda hopörlar patladı sandım ama hopörlör deişdi fakat aynı sorun hala devam ediyo yardım lütfennnnnnnnnn!!!!

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Arkaplanda başka mp3 player açık ise o yüzden olabilir tahminim...

cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
yoq hiçbir mp3 oynatıcı yok format cekdim acaba neden olabilir yardım lütfen

xkadir61

xkadir61

Üye
versiyon güncellemeyi dene
hangi versiyonu kullanıyorsun.

cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
versiyonu güncellemişler 4.07

xkadir61

xkadir61

Üye
eskiden de varmıydı bu sorun, olmazsa eski versiyon yükle.

cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
eskiden yokdu ya yeni başladı bu sorun

xkadir61

xkadir61

Üye
bence versiyon yükle, çünkü benimkide yeni versiyon, bendede aynı sorun var

cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
sizde demi aynı sorun var peki düzeltebildiniz mi acaba? sizin ver?

xkadir61

xkadir61

Üye
v4.0812.4.2.1
21-03-2008
RM-133
nokian73(02)
ben pişman oldum yüklediğime, ilk versiyonum daha iyiydi, güncelledikçe bozuyor sanki.

McGayveR80

McGayveR80

Üye
arkadaşım yeri değil ama bende son versiyon olarak hala 4.747 yi görüyor product code falan mı değiştirmem lazım? Birde N gage programını yüklemiştim zamanından boşver dedim sildim bazı dosyaları duruyor galiba, ama şimdi sitede verilen programı yüklemiyor yüklenemiyor diyor, hack olayı ile c deki doyalarını temizleyeyim diyorum hack olayını da tamamlamıyor, format atmakta istemiyorum... Yabancı forumlarda hack'ın yeni kablo sürücüleri ve son sürüm pc suit ile engellendiği yazıyor o yüzden olabilir mi?

Ozan

Ozan

Admin
Yeni sürümlerde Hack engellenmiş olabilir .
Çünkü üretici hack olayından haberdar ve engellemek için yaptırım yapıyor.
Tam emin değilim yine de.

Ancak yedeklerinizi alıp format atmanızı, uraşmamanızı öneririm.

armutsapi44

armutsapi44

Üye
bnce ekolayzeri yaptınmı hççç

eren6523

eren6523

Üye
bencede bu en son versiyonun tek güzel yani telefonu 2008 çıkışlı yapması yoksa pek de güzel bir versiyon değil

McGayveR80

McGayveR80

Üye
Yeni sürümlerde Hack engellenmiş olabilir .
Çünkü üretici hack olayından haberdar ve engellemek için yaptırım yapıyor.
Tam emin değilim yine de.

Ancak yedeklerinizi alıp format atmanızı, uraşmamanızı öneririm.
hocam işte programları baştan kurmak hoşuma gitmiyor müzik tuşunu tercihleri şuyu buyu en baştan ayarlayacaksın o olacak bu olacak.... bari yeni versiyon yükleseydim de değseydi.:D

ha ayrıca cable driverın 6.85 versiyonu ile hack prosu bir adım daha ileri gidiyor ama sistem dosyalarını hala göremiyorum

peki yedeğini aldığımda sorunsuz geri yüklemesini yapabilecek miyim?

ayrıca bu 8 serisi için iyi diyorlar kamera çekimi falan hazır format atacakken versiyondamı güncellesem? Peki onun için ne yapmam lazım galiba product code değişimi falan yapmam gerekecek?

cezacartel

cezacartel

Üye
    Konu Sahibi
sorunun versiyondan kaynaklancagını pek sanmıyorum cünkü bende eski versiyon varken 2-3 hafta yokdu bu sorun sonradan oldu bu müziklerin bozuk bozuk calması acaba virüs bulaşmış olma ihtimali varmı ki

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardesım sana soylıyceğim tek sey var ses takılıyor gibimi yoksa cızırtımı var eger takılıyorsa ramdendir ama cızırtı varsa donanımdandır yani hoporlordedir kardesım baska yolu yok bence sen bi versıon at son versıon cok kotu sakın atma dıycem ama mecbur onu atıcan oke baska care yok bays

taylan_cay

Üye
BEnce hafıza kartından olabilir.Çünkü zmanla hafıza kartında bozuk kesimler meydana gelio ve bu tür olaylara sebep verio.Aynisi video cekerkende meydana gelebilir.Hafıza kartını cıkartıp sarkıyı telefon hafızasını kurun bide öyle dneyin.Veya bir arkdasınızda aynı hafıza kartı varsa birde onunla deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt