N73 Avi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djcakir

Üye
    Konu Sahibi
N73 Avi yardım
Arkdaşlar uzun zamandır N73 üm içn avi dosyalarını açıcak bir program arıyorum Yardımcı olursanız seviinrim!:(:bilmem:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
a gir hocam orada smartmovie programı var indirebilirsin piyasadaki en iyi program diebilirim alternatif olarak da divx player var onuda google a yaz onun sitesinden indirebilirsin gerçi forumda vardır bu programlar bi bakıver istersen

djcakir

Üye
    Konu Sahibi
Saolun smartmovie bakıcam ; ama Divx player da açmıyor avi leri Tel de YÜklü! ;
saolll

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
divx player açması lazım ama senin yüklediğin aviler telefon için uyumlu değil bence sen onları telefon için uyabilecek avi ye çevirmen gerekir onun için de pocket divx encoder die güzel bi program var onu bulursan güzel olur aslında ben bi uğraşıyım eklemeye çalışırım sitede var mı bilmiorum ama

djcakir

Üye
    Konu Sahibi
mağlesef Verdğin sitedeki Smart movie Sis dosyalı olan! Bu bizim salak Tel(N73) Açmıyor sis leri !!!! Pişmanım ALdıma!!!!

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
o nasıl bi sorun ya sis dosyası açmaz mı sitede sen buldun programı indirdin dosyada sen s60 3rd edition olanını yükleyeceksin n73 ün sistemi bu arkadaşım eskilerikabul etmiyor kendi sis leri var bu sistemin sakın pişman olma ben çok memnunum her türlü kullanıyorum her özelliğini harika bi telefon bence

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
o nasıl bi sorun ya sis dosyası açmaz mı sitede sen buldun programı indirdin dosyada sen s60 3rd edition olanını yükleyeceksin n73 ün sistemi bu arkadaşım eskilerikabul etmiyor kendi sis leri var bu sistemin sakın pişman olma ben çok memnunum her türlü kullanıyorum her özelliğini harika bi telefon bence

--------------- Ekleme ---------------

hallettik mi sorunumuzu?

djcakir

Üye
    Konu Sahibi
Hayır! ya sen bana indiricem Linki yollayabilirmisin! Ben bu telefonu Ya bilmiyorum yada bu tel de sorun var!

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
En kalitelisi Smartmovie ama DivX player ve Core playerde tercih edebilirsin.

nergal666

Üye
arkadaslar benim tel 5310 ama sis formatında bi programı attıgımda acmıo.nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Buracx

Üye
arkadaşım en iyisi core codec player diğerleri 15 fps nin üstünü oynatmıyor aynı problem bende de vardı core codec playeri yükleyince düzeldi

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşlar smart movie ücretli değilmi bir yardımcı olsanız

ka_55

Üye
teşekkür ederim işime çok yarayan bir progaram oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt