N73 Arızalandı Bakar Mısınız:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssoonndurak

Üye
    Konu Sahibi
N73 Arızalandı Bakar Mısınız:(:(
Merhaba arkadaşlar..

Ben N73 kullanıcısıyım.. Telefonumu 2.el olarak aldım.. İlk kullanışımda birşeyi yoktu.. Ama sonraları mesaj çektiğim zaman telefon 1dk süreyle donuyor ve tekrar eski haline geliyor..
Sürekli mesaj çektiğim için bu durumdan kıllanmaya başladım.. Format attım ama 1 hafta sonra tekrar aynısı oldu .. 1 dk dondu ve yine eski haline geldi..

Hafıza Kartı :1GB
Program kullanmıyorum
1 tema kullanıyorum

Acil Yardım Edin Lütfen Acill.. Çözümlerinizi bekLiyorum

SAYGILAR!

bilimci

bilimci

Üye
arkadasım sen yuzeysel format atıyodursundur o zamn hard format at :
Telefon kapalı iken "*" "3" "yanıtlama tusu" ve "power tusu" na bastıgınızda ekranda formatting diye bir yazı cıkar ve format atılsın mı diye bir yazı cıkar okeylediginizde işlem baslar

hafıza kartı ve sım kartı cıkart vede sarjın dolu olsun !

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
n 73 den anlamam :)

korsantv94

korsantv94

Üye
Evet arkadaşın dediği gibi hard format at tahminen yazılımsal bir sorundur...

khytr89

khytr89

Üye
İşletim sisteminin versiyonunu güncelle

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gelen kutusu ve Giden kutusunda fazla mesaj saklıyorsanız eğer...Bundan olabilir sorun, yazılımsal veya versiyonsal bir sorunu olduğu sanmıyorum.

ssoonndurak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim.. Şimdiye kadar hep soft formatr kullandım.. Umarım Hard Format'ta düzelir.. Olursa Allah Razı olsun.. Olmazsa 2 katı razı olsun.. Teşekkür ederim.. Peki ya yine sorun çözülmezse :|??

bilimci

bilimci

Üye
büyük ihtimal düzelir bu yöntem fabrika ayarına geri yükleme gibi deil yani cok güzel ve olumlu bi format yöntemi hatta buna kesin düzelir diyorum.
olumlu veya olumsuz sonucu yaz...

safakk

safakk

Üye
hard format sorunu çözecektir ama olmazsa versiyonu yükseltmeyle kesin çözüme ulaşabilirsiniz ayrıca life blog uygulamasını da devre dışı bırakıp gelen giden kutusunu boş tutun :oke:

Doğan

Üye
arkadasım gelen giden kutularını sürekli boşalt ve herboşaltmandan sonra fabrika ayarlarına geri dönme yap düzelir ;)

mukoaslan

mukoaslan

Üye
mağlesef n73 ten anlamıyorum

polo291

polo291

Üye
format veya servis

baranxx

Üye
bnm n73 le ilgili bi srnum war bn tlfnu gncellestrdm surum 3.tü 4e yükseldi ancak ben ggörüntü ve parça attgmda galeriden blmyrm sadce dosya yöneticisini acıp girebiliorm galeriye nsl atablrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...