n73 aldım yeni ama çektiğim fotoları kaydetmiyor telefonum bozukmu ben mi bulam?

Konu Sahibi
n73 aldım yeni ama çektiğim fotoları kaydetmiyor telefonum bozukmu ben mi bulam?
merhaba bikaç gün önce n73 aldım. Kamerayla fotoğraf çektim ama sonra nerede olduğunu bulamadım. Galeride de yok . Acaba bozuk mu telefonum. İşlerim çok yoğun telefoncuyada gidemedim.
Lütfen bilen birisi yardım etsin.

Dawn

Emekli Yönetici
kamera ayarlarını geri yükle de ama enteresan bişi sendeki yada hart fotmat felan vardı onu dene
# Telefonu kapatınız.
# SIM kart ve hafıza kartını çıkarınız.
# Şu tuş kombinasyonuna beraberce basılı tutun: * 3 arama yanıtlama tuşu (yeşil olan)
# Ardından da power tuşuna (telefonu açan tuş) basarsanız işlem tamamdır. Fakat bazen yiyor bazen yemiyor formatı. Anlamış değilim. Ekranda "formatting" yazısı ya da "format atılsın mı?" diye soran bir ifade de çıkmıyor. istediğini dene hangisi işini görürse..
dene inş işe yarar şarjının dolu olmasına dikkat et

Konu Sahibi

çok teşekkür ederim ilk yol işe yaradı ama şimdi hafıza kartını takınca yinemi göstermez diye korkuyorum:S

lyon_69

Üye
sorun çıkmaz çıkarsada servise veya telefoncuya bi baktır kardeş

Furkan96

Üye
Ayarlar a bak resim cekerken

bnimde n73 me var ondada aynı sorun yaşanıyor ama hafıza kartını cıkarınca düzeldi blki sndede sorun hafıza kartındadır? denemeni tavsiye ederim

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence formata ne gerek var. kayıtı kaldırmış olabilir ayarlardan.