n73 acillll yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lockedme

lockedme

Üye
    Konu Sahibi
n73 acillll yardım
arkadaslar n73me sahıbıyım..mp3 calarım kartımdakı sarkıları gormuyor???nedenı ne olabılır?bu sabahtan berı boyle pls bılen yardım etsın??ne yapmam gerekıyor????

by_ayaz

Üye
kardes müzigi kartına yukledikten sonra mizik plere gel ilk basta album beste sanatcılar falan ilk bas orda iken secenekde müzik kitaplıgını yenilede mizik pleire yuklerken göreceksin zaten

karlmaxs

Üye
cewabini soyleyım bendede olmadil ilk muzık attgında kendı buluyo sonra parca parca muzık attıgında kendın bulmak zorundasın onuda muzık kutuphanesını güncelle diyon gelenleri gidenleri buluyo kapiş :d

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim müzik kitaplığında seçenekler de ve yenile (güncelle ) butonuna bas ;) Bak göreceksin hepsini göreceksin :)

schumici

schumici

Üye
müzik kitaplığını güncellediğin an hepsini çalabilirsin;)

mecay66

Üye
kardes bide dosya yöneticisinden eger gorunurlklerı kapatıldıysa gormez herhangi bir dosya yoneticisiyle kontrol et bide bence kendine mp3 player yuklersen daha zevkli olu cunku nokia nın kendi mp3 playeri piyasdakilere gore cok zayıf ozelliklere sahip ornegin lcgjukebok u tavsiye ederim ayrıca imzaalama sorunun da yok bu program için

Atakan

Atakan

Üye
kart okuyucudan at drim

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
baska kartla dene sorun kartta olabilir bi ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt