n73 4.0812.4.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
n73 4.0812.4.2.1
:megafon: ewt arkadaşlar yanlış okumadınız N73me nin en son versiyonu product:0539343 yapan tüm arkadaşlar paylaşsın bu konuda lütfen

• Beğen
Tepkiler: muzaffertanyel

eren6523

eren6523

Üye
bu sorunla ilgili bir çok konu açıldı zaten

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
ne sorunu bn güncelledim süper bişey türkçe bide

ahmwer

ahmwer

Üye
normal n73e oluomu yoksa sadece "me" demi ??

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
fark etmiyo hem normal hemde müzik editionda oluyo

eren6523

eren6523

Üye
yani sorum derken bu konuyla ilgili çok yerde konu açıldı onu kastettim

havuzlu

Üye
ben güncelledim n73 4.0812.4.2.1 product:0539343 eng oldu dikkatinize bu kod turkce deyil malesef

eren6523

eren6523

Üye
ben güncelledim n73 4.0812.4.2.1 product:0539343 eng oldu dikkatinize bu kod turkce deyil malesef

haklısın kardeş willrock türkçe demiş ama öteki mesajlarında, fakat kod telefonu ingilizce yapıyor

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
sizin telefonlar yurt dışı ozman bn yükledim türkçe kullanıyorum ozaman yurt dışı kayıtlı olan arkadaşlar yapmasın

eren6523

eren6523

Üye
sizin telefonlar yurt dışı ozman bn yükledim türkçe kullanıyorum ozaman yurt dışı kayıtlı olan arkadaşlar yapmasın

yurt dışı olmasıyla ne alaka o zaman seninki yurtdışıdır??

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı olmasıyla alakalık tabi bn hiç namesis programını kullanmadan flaş atıyorum ingilizce olmuyo telim namesis yurtdışından gelen telefonlara yani türkçe dil desteği olmuyan telefonlara türkçe product kodu verilmesiyle yapılan flaşhlama programıdır

eren6523

eren6523

Üye
yurt dışı olmasıyla alakalık tabi bn hiç namesis programını kullanmadan flaş atıyorum ingilizce olmuyo telim namesis yurtdışından gelen telefonlara yani türkçe dil desteği olmuyan telefonlara türkçe product kodu verilmesiyle yapılan flaşhlama programıdır

e ben bir sürü telefon güncelliyorum hepsinde de nemesis kullanmassam dil ing oluyor o zamn tüm telefonlar yurtdışımı ? saçma bence olamaz bölyle bir şey hadi benim telefonum neysede diğer telefonları ben sıfır aldım garantili ,yurtdışı olması imkansız bence senin bi yanlışın var bununla alakası yok

tektabancam

Üye
arkadaşlar bu güncellemede yeni eklentiler var mı varsa ne işe yarıyolar ona göre güncelleme yapalım tavsiye edermisiniz

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
sakın yapma inglizce olur 0539256 bu kodu yapın

shawnodese

Üye
eywah ki ne eyvah me versiyoumu bu ben yandım tel garantiliydi şimdi çıktı bu versiyonu yükledim garanti kapsamı dışına çıktı ozaman :agla

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Beyler yha bu n73 me nin yeni versıonu cıkmadı gitti bu lanet versıonla ugrastırıyorlar benı ne zaman cıkacak bu yenı versıon bir bılgısı olan varsa yazsın lutfen bys

TURAL2008

TURAL2008

Üye
ya arkadashlar ben bunu nasil yapa bilirim ve ya telefonun neresinden yapim. teshekkur

dellee

Üye
ben bu versıyonu kullanıyorum ve ılk zamanlar memnun gıbıydım cunku telefonum cok yavastı (bır arıza varmıs meger) sonra bu versıyona yukselttım telefonu ve sorun ortadan kaltı sandım.bır arkadas bana da yukle dedı(n73me) arkadasın telefonu onceden kullanmıstım harıkaydı hızı . ama malesef sımdı o telefondada versıyon yuzunden yavaslama oldu.ben bu versıonu tavsıye etmıyorum.2 tane farklı pro eklemısler Nokıa Map ve TV programı ve YAVAŞŞŞ

--------------- Ekleme ---------------

bu arada versıyon hakkında bır sey daha soylenmıs yurt dısı kayıtlı cıhazlar turkce olmuyor dıye... bu yanlıs cunku bu versıyon yukselttııgım 2 telefonda almanyadan geldı ve gumruk kayıtlı yanı kvk vb deıldır

hasim45

Üye
eeeeeeeeeeee nasıl yükleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt