N72 Kamera sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_SaW_

Üye
    Konu Sahibi
N72 Kamera sorunu!!!
arkdaşlar n72 kullanıyorum kamera kapağını açınca bazen kamera geliyo bazen gelmiyo görüntü gelse bile 2-3 saniye sonra kapanıyo kendiliğinden soft format attım ama işe yaramadı başka bi çaresi varmı?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu gibi konularda Teknik Destek alabilmeniz için Teknik servise gitmelisiniz.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Birde hard format atmayı dene *3 arama tuşu açma kapama tuşlarına tel kapalı iken basılı tut açılana kadar.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır formatla filan alakası olduğunu sanmam...Tetikleyicide sorun vardır...Muhtemelen tam temas halini sürdüremiyordur...Yani kapağı aşağı kaydırdığın zaman arka kapakla teması kesiyor...Farklı bir arka kapak kullan , aynı sorunu yaşarsan tetikleyiciyi değiştir...

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ewt bu sorun kesinlikle kamera nın koruyucu kapağındaki temassızlık ile ilgilidir

henibil

Üye
kardeşim formatla uğraşma benim telefonumda n72 aynı sorun bendede var ama ben çözdüm o sorunu arka kapakta sorun var temassızlık oldugu için öyle oluyo kapaga bastırarak aç arka kapağı

Elmandra

Elmandra

Üye
aynı sorun bendede var bakalım nası halledecez ama dediğiniz gibi başka kapaklarda denedim o sorun yok...

zkr

zkr

Üye
bndede n72 var arka kapak temas etmiodur dedikleri gibi

Elmandra

Elmandra

Üye
o kadar para verdim aldım sorunu bitmedi bu telefonun güzel ama çok sorunlu ya neyse kapağı değiştirdim gene öyle bunun bir çaresi varsada para ile olur o da beni bozar idare ediyorum böyle napıyım ya katlanıcaz...

özkan...

özkan...

Üye
n70 ve n72 surgu bı mekanızmayı calıstırıyor kapagı cıkar ve bak asagı ınen yerın yalama olup olmadıgına kesın cozum
;)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
büyük ihtimalle kapaktan kaynaklanıyordur. farklı kapaklarla dene istersen.

fanat1

fanat1

Üye
Beyler maden anlamıyorsunuz lüzumsuz yorumlar yapmasaydınız. Kameranın gelip gitme durumu ne kapakla nede başka bişeyle ilgili degil. Telefona yüklediginiz oyunlar yada programlar içerisinde gelen bazı virüsler kameranın calışmasını saglayan programla cakısıyor.Bunu düzeltmek için telefonunu pc ye yedekle sonra bi format at kendine gelsin geri yükle kullan bu kadar basit. Ufak tefek sorunlar için gereksiz parca degişimi yada telefonculara götürmeyin. Hayırlı günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt