n72 ime birşey oldu resim açmaya çalışınca özellik desteklenmiyor diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackMask86

Üye
    Konu Sahibi
n72 ime birşey oldu resim açmaya çalışınca özellik desteklenmiyor diyor
evet arkadaşlar n72 me bişi oldu daha da yenı almıstım 2.el olarak birden bire resimlere girince böle demeye başladı

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Bende aynı sorunu 7610 da veriyordu.7610 ve N72 s60v2 olduğu için birbirine benzetebiliriz.Büyük ihtimalle sistem dosyalarında bozulma var.Profiexplorer gibi bir program yükleyip onunla açmayı denersen açıldığını göreceksin.Onun dışında normal açmak istiyorsan ya silinmiş dosyaları bulup yeniden yüklemen lazım ya da hiç uğraşamam diyorsan telefona temiz bir format atman lazım.

BlackMask86

Üye
    Konu Sahibi
dostum öyle zor olur ya mesaj felan geliyor bida ffaexplorerlamı uraşacam :S dosyalara ne oldu anlamadım ya :s eksik dosyaları nasıl tamamlayabilecez :s formatda bozmasın telefonu şimdi

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Eğer uğraşmak istemiyorum diyorsan format atmak zorundasın.Ya da dediğim gibi eksik dosyaları tamamlamalısın.Eksik dosya olabileceği gibi virus de bulaşmış olabilir.Yani uzun lafın kısası format :)
S60 Hard format:Telefonunuzun bataryası tamamen doluyken telefonunuzu kapatın.Daha sonra yıldız (*), üç (3), yes ve açma-kapatma tuşlarına aynı anda saati sorana kadar basılı tutun.S60 platformlarında hard format atma işlemi kısaca böyle olduğu gibi bazı programlar da aynı işi görebilir.Hafıza kartını çıkarttıktan sonra hard format atarsan telefona zararı olmaz.Ancak hafıza kartındaki bazı programların yeniden yüklenmesi gerekebilir.Eğer hafıza kartınızda fazla program varsa, en kısa yöntem onun içindeki önemli dosyaları alıp hafıza kartını da formatlamak.Ama fazla program yok, yeniden yüklenmesi sorun değil diyorsanız hafıza kartına ellemenize gerek kalmayabilir :)

BlackMask86

Üye
    Konu Sahibi
eyv kardeş son birşey sormak istiyorum benım hafıza kartımda program oyun felan var telefona format atınca hafıza kartındakiler durur tamam ama telefon tanıcakmı ?

Netsky™

Netsky™

Üye
Codec çakışması olabilir

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
eyv kardeş son birşey sormak istiyorum benım hafıza kartımda program oyun felan var telefona format atınca hafıza kartındakiler durur tamam ama telefon tanıcakmı ?

Aslında mesajımda anlatmaya çalıştığım oydu.Yani hafıza kartındaki uygulamalar telefona format atınca çalışmaz.O yüzden baştan yüklemen gerekir.

eren6523

eren6523

Üye
temiz bir telefon istiyorsan ilk başta hafıza kartına sonrada telefona at formatı herşey düzelir

yada hiçbirine format atmadan önce ram sıkıştırma veya ram artırma programımı kullandın telefona eğer kullandıysan o tip sorunlarla sık karşılaşırsın

BlackMask86

Üye
    Konu Sahibi
format attım ama rehberi kopyalamayı unuttum allah kahretsin bu arada sağolun yardımlar için

z-z-z-z

Üye
ya ben bunu yapamadım nasıl oluyo tam olarak anlatırmısınız (*)(3)tmm anladımda yes tuşu dediğiniz hangisi ve hepsine birlikte mi basıcam yoksa tetek tekmi basıcam

z-z-z-z

Üye
ne olur ya bir cevap yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt