Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n72 için real playerin wma codeclerini arıyorum lütfen...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
n72 için real playerin wma codeclerini arıyorum lütfen...
..arkadaşlar n72 telefonumda ek bir program olmadan(real player codecleri olabilir) wma ları oynatmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Da®kness
Üye
Arkadaşım varsa bende arıyorum ama yok böyle bir şey. Sana coreplayer programını öneriyorum. Birçok video ve ses dosyası formatını destekliyor. Forumda bulabilirsin. Galeride resim ve videolarda sorun çıkarabilir. Birde yaması var hiçbir sorun kalmaz.
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
saol kardeş
ash54
Üye
core player wma formatı desteklemiyor bildiğim kadarıyla.
Da®kness
Üye
Farklı Coreplayer mi kullanıyoruz acaba. Ben catır catır wma, mp3 (karısık) calıyorum. En güzeli total video converter gibi tümünü mp3'e çevirmek. Bendeki coreplayer v1.3.0
--------------- Ekleme ---------------
Eksik cümle kurmuşum. En güzeli total video converter gibi bir program ile tüm wma parcaları mp3 yada baska formata cevirmek. Total video converter programını da kullanacaksanız eğer olmasına dikkat edin. Deneme sürümü olan program ses kalitesini çok düşürüyor. Bu yapımcıları tarafından bilerek tasarlanmıştır. illaki bununla çevirin demiyorum.
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
ya ben sanki bir kere real player a codec yüklendiğini duymuştum ama bulamadım n73 n95 vb bir cihazın real player ı da olur aslında.......
Denedim oldu. Ancak telefondaki wma parcayı dosya yöneticisinde calabilyorum. Realplayer'in müzik çaları wma uzantılı dosyaları göremiyor. Bunuda çözdüm. Müzik çalarda da çalabilmek için küçük bir hile yapacağız. Dosya yöneticiden, yada fexplorer gibi bir programdan wma uzantısını mp3 yapacagız. Güle güle kullanın.
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
codecler oldu ama bu sefer de albüm kapakları gitti....
albüm kapaklarını göstermiyor codecleri yükleyince zaten yükleme yaparken telefon ....yükleme telefonla uyumlu olmayabilir uyarısı veriyor
Da®kness
Üye
Anlayamadım kardes. Albüm kapakları nedir ?
Telefona zarar verecekse uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin. Yükleme sırasında bende de uyarı veriyor ama bir hata farketmedim. Parçayı oynatma sırasında adece ileri geri sarma yapıldıgında parca duraklıyor. Devam etmek icin play yapmak gerekiyor.
Anladım . Parça üzerindeki resimler. Başka bir alternatif bulabilirmiyiz acaba ? Araştırmaya devam...
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
bir sanatçının çıkardığı albüm ün resminden bahsediyorum müzik dinlerken sol üst köşede oluyor
Da®kness
Üye
Sitede başka bir konuda S60 v2 (N70,N72 vs. ) telefonlar için başka bir codec buldum . Bir önceki codecten farkı yok. Sanırım en güzeli dosya uzantısını değiştirmeden parçaları dosya yöneticisinden oynatmak. Başka bir çözüm bulamadım.
alpertemmuz
Üye
Konu Sahibi
teşekkür edrim
golık03
Üye
selam arkadaşlar size bi adres yaklaşık 50000 program var adres bu eskilwap.tr.nu....sivaswap.tr.nu...