n72 için lütfennnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
t-tqce

t-tqce

Üye
    Konu Sahibi
n72 için lütfennnn
ya arkadaşlar n72ye hangi programları yüklemeliyim hiç bilmyorm daha yeni aldm bide n72için olan bikaç program indirdmde hafıza kartından direk tele atsam çalışırmı?dicksnzki tak dene ama tel elmde dql yani alındı ama daha kullnma frsatım olmdı bana yardımcı olabilrmsnz??:(

• Beğen
Tepkiler: C01aY

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Sis uzantılı dosyaları yüklemelisin.

eQooo

eQooo

Üye
s60 serisi dostum ...direk b.tootla at gitsin...

t-tqce

t-tqce

Üye
    Konu Sahibi
teşekkr edermde bu knulrda pek bilqli dqlm anlatabldimmi??

QATRO

QATRO

Üye
ben sana ayrıntılı bir şekilde anlatayım ilk önce bu sitede 1000 lerce sis veya jar uzantılı program yada oyun bulabilirsin bunlardan işine yarayan hangisi ise onu bilgisayarına indir büyük bir ihtimalle dosya zip li gelecek bu inen dosyayı winrar programıyla açıyorsun ve içinden çıkan jar veya sis uzantılı dosyayı ister bluetooth ile istersen pc suite programı yardımı ile usb baglantısı ile telefonuna kopyalıyorsun kopyalanan dosyayı ise telefonuna kurup programını güzelce kullanıyorsun... şimdiden kolay gelsin umarım güzel bir sekilde anlatabilmişimdir .t-tqce

djsalih91

djsalih91

Üye
n72 alacam nasıl bir tel alayımmı önerirmisiniz

darwinist72

Üye
arkadas telefonun ii cok kolay oyun atabilirsin kurulumunda telefon seni yölendirir ama bilgisayardan alma biraz zor ama mutlaka bilen birine rastlarsın şimdeden kolay gelsin nnnnnnnnn77777777777222222222 ccccccooooooooooookkkkkkkkkkkk iiiiiiiii bir tel herkese tavsiye ederrim

t-tqce

t-tqce

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkr ederm QATRO

Da®kness

Da®kness

Üye
Dosyaları telefona yada hafıza kartına atabilmen için Nokia CA-53 USB kablosu varsa bilgisayara Nokia Pc Suite kurmalısın. Bağlantı kablosu yerine bluetooht ta kullanabilirsin. Bu iki yol senin için zor olabilir. Eğerki kart okuyucun varsa iş daha basit. Kart okuyucuya hafıza kartını tak ve bilgisayarım menüsü yada otomatik açılan pencereden 'Dosyaları görüntülemek için aç' seçeneğine tıklayıp karttaki dizinler den birine yükleyici dosyayı kopyalayıp yada keserek at. Daha sonra hafıza kartını telefona geri tak ve telefondan attığın dizine gelerek dosyayı açmayi dene . Yükleyici çalışıp uygulamayı yükleyecektir. Bu kadar...

--------------- Ekleme ---------------

bir kart okuyucu edinmek istersen fiyatları 5 ila 25 TL arasında değişiyor.

pervari_1

Üye
arkadşlar n72 satılık alan varsa ucaza veiryorum 200 milyon a hiç biyerde bulamssınız tertemiz:) bi tlefon inanılmaz en gage oyunlarıda hazıza kartında hepside sorunsuz çlışıyor istyen varsa bi cevap yassın msneyi atarım buraya!

:nono::nono:satılık tertemiz en 72 200 ytl nerdersiniz !

pervari_1

Üye
n72 satılır 200 ytl sorunsuz süper bi tlefon isteyen olursa cevap yazsın.

Emre-45

Emre-45

Üye
200 TL ha :kop::kop:

Şu linke bakmanı tavsiye ederim;

scorpion11

scorpion11

Üye
n72 ye symbian v8.1 2nd programları yükleyebilirsin...

pervari_1

Üye
:nono: dioyrsun canım o telefonların hepsinni hayatı kaymış:d

en iyisi s60v2 dir canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt