n72 hafıza dolu mesajı

Sponsorlu Bağlantılar

SeaGle

Üye
    Konu Sahibi
n72 hafıza dolu mesajı
Arkadaşlar N72 model telefonumda hafıza kartında da, telefon belleğinde de yer olmasına rağmen "Hafıza dolu. Bazı öğeleri silin." hatası çıkıyor. Hafıza kartı takılı olmasa da oluyor bu, telefonla ilgili birşey galiba.Mesaj alamıyorum giremiyorum mesajlara.

Daha önce başına gelmiş olan, çözümü bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Hafıza dolu büyük ihtimal karta taşıyın bazı dosyaları mesela benim telefonda tel hafızasında hiç birşey yok

SeaGle

Üye
    Konu Sahibi
dosya sildik ama yine aynı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Mesajlara gir seçenekler ayarlar diğer ayarlar kayıtlı mesaj sayısını misal 555 yap sorun burada büyük ihtimal kayıtlı mesaj sayısı çok az olmalı...

SeaGle

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım, her şeyi yaptım mesaj işi de dahil, yine aynı

--------------- Ekleme ---------------

tamam halloldu

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar N72 model telefonumda hafıza kartında da, telefon belleğinde de yer olmasına rağmen "Hafıza dolu. Bazı öğeleri silin." hatası çıkıyor. Hafıza kartı takılı olmasa da oluyor bu, telefonla ilgili birşey galiba.Mesaj alamıyorum giremiyorum mesajlara.

Daha önce başına gelmiş olan, çözümü bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
hocam yani siz menüden hafızanın ne kadar kaldığına bakınca 1-2 mb lık yer gösteriyorda (tel hafızasında) ona rağmen dolu mu diyor yoksa 50-60 kb lık bi yer mi var eğer 2. dediğim gibiyse telefonunuzdan internete çok girmiş ve internet günlükleri çok tutulmuş yada lifeblog da ki öğeler çok birikmiş bunun sonucunda da telefon hafızası dolmuş olabilir yapılması gereken lifeblog'un kapanması internet günlüklerinin ve gereksiz yer imlerinin silinmesi gerekmekde hala çözüm olmazsa da servise verip güvenilir kişilerce format atılması çözüm olabilir kolay gelsin :oke:

schumici

schumici

Üye
sorunun hallolduğuna sevindim

ePeP

Üye
ben daha çok sevindim :aman2:

Ozan

Ozan

Admin
Verdiği hata mantıklı ve herşey belli aslında, telefon ve hafıza kartında muhakkak boş yer yok veya Mesaj sayısı hafıza limiti çok az.

<TC>

Üye
valla bu n73 beni bitirdi sinirden öldüm :@ ne olur yardım bilen kişiler [email protected] :'(

klanes10

Üye
beyler size iyi haberim war
önce hafıza kartını cıkartın ve hafıza kartı okuyucu warsa takın bilgisayara ve tüm müzik şarkı video v.b seyleri bilgisayara atın bendede oldu bu sorun nasıl oluyor: çok oyun yüklemişseniz benim gibi olur n72 için söylüyorum beyler tüm müziklerinizi atın bilgisayara sonra takın hafıza kartınızı biçimlendirin ve sonra telefonunuzu kapatıp açın oyun warsa silin teşekkürler ilginiz için adım arif çakır numaram : 05398405712

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Eğer telefonunuzda free ram sorunu varsa boyle uyarı alırsınız
N72 sanırım S60 v2 os.8.2 buna freemem tarzı programla boşalta bilirsiniz raminizi

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
telefonuna standart format at kardeş kesin çözüm:oke:

ByDuygusuz

ByDuygusuz

Üye
Dostum FEexplorer yükle C : bölümünü aç
tümünü işaretle
sonra kes
E: ye yapıştır...
sorun hallolacaktır... eğer başka birine olursa aklında bulunsun diye yazdım...

ByDuygusuz

ByDuygusuz

Üye
fexplorer yükledim c deki herşeyi e ye attım tel kendine format attı :D

rdvny

Üye
saol kardeşbenimde öledi bölew yaptım oldu benim kayıtlı mesaj 100 müş

Üst Alt