Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N71 mi N72 mi Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagopacıyız79
Üye
Konu Sahibi
N71 mi N72 mi Yardım
Arkadaşlar şuan telefoncu geziorum bu iki telefon arasında kaldim
fiatları:n71 - 90 tl
n72 - 80 tl
ben n71 daha gelismis biliorum hangisini önerirsiniz bu cumartesi ikisinden birini alcam
R.A.M
Üye
Ben ikisinide önermem ama alıyım dersen söyleyeyim
N72 ekran bakımından kötü 176 x 208 pixel
N71 ise 320 x 240 piksel,
Yaw benim hoşuma n71 gitti ama biraz hasarlı biraz bekleyip n73 mü alsam
R.A.M
Üye
Dediğin 3 telefon çok yavaş keşke almasaydım dersin ama iş işten gecer n73 birazdaha diğerlerine göre biraz daha iyi ama o da yavaş arkadaşın galariyi açarken bile kasıyordu sen bence başka telefonlara bak.
yunus5055
Üye
N72 v2 sistem ... N71 v3 ... V3 almanı öneriyorum ... N73 alsan daha iyi olur tabiki o da v3 sistem ...
Dediğin 3 telefon çok yavaş keşke almasaydım dersin ama iş işten gecer n73 birazdaha diğerlerine göre biraz daha iyi ama o da yavaş arkadaşın galariyi açarken bile kasıyordu sen bence başka telefonlara bak.
Ama sonuçta bi yere kadar ... Bana sorarsan para biriktir 5800 xm al sonra androide geçersin .. Zaten o zamana kadar fiyatları baya inmiş olur ..
Sagopacıyız79
Üye
Konu Sahibi
Krdeş ben 5800 düz gördümde xm başka bir serisimi ayrica ben dokumatik kullanamam 200 tl yide geçmemeli
KARİZMATİX
Üye
N71'i önermem. N72 alacağına 3G'yi destekleyen N70 al. Ben ilk çıktığından beri N70 kullanıyorum, memnunum. Temaların da benden olsun(Bkz:imza)
Sagopacıyız79
Üye
Konu Sahibi
6680 var zaten
n70 im var sayılır abim askere gidio ben alcam
n 72 inin rami mi yüksek n70 inmi hangisinde daha iyi oyun oynarım o önemli
bilgiler için teşekkürler
yunus5055
Üye
... Kardeş n72 nin 3g si yoksa ona hiç yaklaşma bile ...
Sagopacıyız79
Üye
Konu Sahibi
Yaw bunlardan başkasıda cok pahali tele 150 tlden yüksek para vermek gözüme gelio bi bozulsa
yunus5055
Üye
Sana en iyi n70 o zaman kardeş ... Ngage oyunlardan pandemonium , tomraider disindakileri çalıştırıyo düzgün bir şekilde ... Benim denediklerim bunlar ... Ngage oyun ve fix lazım olursa yardımcı oluruz ...