N70'Mi N73'Mü???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
N70'Mi N73'Mü???
arkadaşlar ben şu iki telefonun arasında kaldım ikisininde özellikleri aynı sizce hangisini almalıyım??Yardımcı olursanız sewinirim...:D

Dampierre

Dampierre

Üye
n73 tabiide hem n70 ile n73'ün özellikleri aynı değil

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
genelde aynı ama arkadaşım araştırdım yani...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bana göre n70...çünkü piyasada n70 için bulabileceğin her türlü program oyun vs ayrıca masrafı n73e göre daha az... tabiki n73 daha çok özelliği sahip ama eğer hız ve telefon konforu istiyorsan n70 derim...

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
hem n70 daha ucuz ama n70 te mi daha fazla ses çıkıyo n73 te mi???

Silinen Üye 299735

Üye
bana göre N70,s60 özellikleri taşıyan bi telefon N73 ise biraz daha muzik telefonu

pruva

Üye
n7o in ekran cözünürlügü cok düsük 7610 ondan daha iyi n73 tercih ettim n70 e sadece 1 gün dayanabildim

zuma

Üye
1 yılı aşkın süredir N72 kullanıyorum işletim sistemi N70 ile aynı bir çok program ve oyun ve ayrıca tema seçme imkanınız var fiyat açısından da avantajlı N73 işletim sistemi biraz zor program bulmasıda söz konusuda ben tercih etmeyin derim, saygılar

metin1474

Üye
n70 den şaşma da iyi 73 ü sattım 7o aldım ben

canerxxfb

Üye
tabiki de n73

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
n70 e winamp(powerMP3) + volume boost gibi pro. yüklersen n73'ten çok ses çıkarır....
Yavaş salla hocam allah aşkına biriniz n70 ile n73 özellikleri aynı dio biriniz n70 in sesi daha fazla cıkar dio saçmalamayın lütfen n70 tek hoparlor vede sesi bas ağırlıklı bir telefon o yuzden istedıgınız programı yuklesenızde n73 me nın sesini gecemez n73 me zaten nokianın en güzel ses cıkaran telefonudur çift hoparlor ve tiz ses vuran bir telefondur yani ses olarak n73 me n70 4'e katlar bide konuyu açan arkadaş n70 ve n73 ozellıklerı aynı demıssın fakat arada daglar kadar fark var n73 camera bakımından daha iyi ses olarak daha iyi yazılım platformu olarak daha iyi oyun konsolu olarak daha iyi daha daha daha ne diyimki lütfen bilmeden konusmayalım :bann::nono::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt