n70'i sadece umts modunda kullanmak artık mümkün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
n70'i sadece umts modunda kullanmak artık mümkün
arkadaşlar phoenix adlı bir program var(sitede mevcut)telefonu bu programa bağlıyoruz programı açıp product menu ye tıklıyoruz ordan system mode gelip tıklıyoruz ve dual den wcdma ya çeviriyoruz.restart atıp açılmasını bekliyoruz ve voıla işte artık n70 sadece umts modunda n72 ciler de artık aynı yolla 3g kullanabilir.eski moduna dönüştürmek isterseniz normal yollarla gsm i seçebilirsiniz.:ehe

--------------- Ekleme ---------------

bir teşekkürü çok görmeyin.

• Beğen
Tepkiler: hakankaan_34

argocebe

Üye
sadece telefona yükleyipde ayar değiştiren bir program yok mu? Benim telefon n70

argocebe

Üye
arkadaşım şu phoenix programını nasıl indiricez bi yardımcı olursan sevinirim

__xXx__

__xXx__

Üye
bi de umts modu ne oluyo benmi en eski tel n70 bi kenarda duruyo eğer iyi bişi ise o şekilde 2. ya da 3. tel olarak kullanabilirim

Ocean258

Ocean258

Üye
paylasım ıcın tesekkurler.

argocebe

Üye
kardeşim n70'e uygun phoenix programını buldum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. nasıl yapıldığını bi yazar mısın?

emrekekil

emrekekil

Üye
benim telde de çok ilginç bişey oldu telefonculara sordum hiç duymamış gibi baktılar benim tel n70 sürekli 3g modunda ama 3g nin iyi çekmediği yerlerde gsm moduna geçiyo ve tel kafayı yiyo kendi kendine gelen aramaları reddediyo daha sonra müzik çalara giriyo galeriye bide 444404 filan yazıyo bunların hepsini saniyeler içnde yapıyo onun yüzünden bayağı sıkıntı çektim yeni yazılım yüklettim gene aynı sorun devam ediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt