N70'i N70ME yaptım ama sorun oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
N70'i N70ME yaptım ama sorun oldu
Arkadaşlar N70 SE'i N70 ME yaptım fakat kartta yüklü olan programları açmıyor telefon.Nedense sadece real futbol 2006 ve şifreleyiciyi açıyor.diğer bütün program ve oyunların ikonu var fakat kendilerini açmıyor neden böyle oldu anlamadım.Acaba diyorumki Standart N70 teki programları ve oyunları N70 ME kabul etmiyormu??:vur

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu bir bilen??????????????????**

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Şimdi şöyle bir durum var. Bende N70 ME ye geçtim sonra eski haline geri döndüm. Aynı sorunu bende yaşıyorum karttaki uygulamaların simgeleri var ama açmıyor. Baştan kurmak gerekli. Sanırım kartla telefon arasında bir uyuşmazlık söz konusu oldu. Tekrar kurarsan düzelir. Fakat başka nasıl düzeltilir bilmiyorum.

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok sağolasın.bu arada siteden uzaklaşmış gibisin.üzüldümde neyse kendine iyi bak

kadiradem

Üye
n70 nasıl n70 me donusturuluyor?

mikser83

Üye
arkadaşlar bu sorun sizin yüklemiş olduğunuz N70 ME ile ilgili değil. Çünkü ben yaklaşık 2005 ten bu yana bu tarz telefonlar kullanıyorum. sorun şu siz daha önce telefonunuza program yüklerken bu programların bazı dosyaları telefona kayıt oluyor. n70 me programını atarken telefonunuz komple format atılmış pozisyona geliyor. bunun içinde yüklemiş olduğunuz programların telefona kayıtlı olan dosya vb.. şeyleri siliniyor. eğer telefonunuzda yüklü olan programları tekrar telefonunuza yüklerseniz bu sorundan kurtulabileceğinizi sanıyorum. çünkü ben öyle yaptım. her hangi bir sorun yok

--------------- Ekleme ---------------

mümkünse yukarıda yazdıklarımı bir deneyip nasıl sonuçlandığını söylerseniz sevinirim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım bu gibi sorunlar sistem dosyaların oynadığn için olmuştur bence.

evroo

evroo

Üye
ya bırakın çeviri yapmayı ben denedim 2006 nın yazılımını buldum daha sonra güncelleştiremedim kabloyuda yarıda çektim telefonda ne galeriye ne rehbere ne müzik çalara girebildi sistem hatası verdi korktum telefona bişey oldu diye sonra nokıa nın sitesinden 2008 in nokıa software updater i nihayet buldum yazılımı güncelleştirdim artık telefonum N70me ancak tek fark 2 tema değişimi ve galeri tuşuna basıldığında müzik çalar çıkıyor.gereksiz bence hiç uğraşmayın eğer beceremezseniz telefonu servise götürmeniz gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt