N70'e uygun video formatı?!

Sponsorlu Bağlantılar

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
    Konu Sahibi
N70'e uygun video formatı?!
Arkadaşlar ben n70 kullanıyorum. ve bilgisayarımdaki videoları telefona atmak istiyorum. total video converter adlı programı kullanıyorum fakat 3gp video formatını seçince videonun sesleri anlaşılmıyor. acaba hem videonun net görünmesi, hem sesin net anlaşılması, hemde bunların benim telefonumun desteklediği bir formatta olması mümkün müdür? şimdiden teşekkürler...

ttgg

ttgg

Üye
kardeş 3gp yi deil mp4 ü seç .n70 mp4 çalıştırıyo zaten video çekimi bile mp4 hem görüntü hemde ses kaliteli çıkar bu sefer .. kolay gelsin

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
    Konu Sahibi
tmm dostum deneyeceğim sonucu bildiririm sağol iyi forumlar...

Da®kness

Da®kness

Üye
Total video converter da N70 için nokia mp4 seçeneği olacak. Bu seçeneği bul ve çevir. Yalnız bu çevirdiğin formatı da telefon tanımayacaktır. Galeriye girip ilk önce herhangi bir görüntüyü yakın konuma getir , daha sonra sağ ve sol kaydırma tuşuyla video üzerine gel. Seçenek düzenle deyip video düzenleyici ile videoyu aç ardından seçeneklerden kaydet deyip çık. Kaydedilen video en ön sıraya gelir. Eski dosyayı silebilirsin. Bu Yöntem karışık gelirse Fexplorer ile [ Z:/system/apps/ManualVideoEditor/ManualVideoEditor.app ] .app dosyasına tıklayarakta video düzenleyiciyi çalıştırabilirsin.
Manuel video editör; (galeri ile açılan gizli sistem uygulaması)

ttgg

ttgg

Üye
Total video converter da N70 için nokia mp4 seçeneği olacak. Bu seçeneği bul ve çevir. Yalnız bu çevirdiğin formatı da telefon tanımayacaktır. Galeriye girip ilk önce herhangi bir görüntüyü yakın konuma getir , daha sonra sağ ve sol kaydırma tuşuyla video üzerine gel. Seçenek düzenle deyip video düzenleyici ile videoyu aç ardından seçeneklerden kaydet deyip çık. Kaydedilen video en ön sıraya gelir. Eski dosyayı silebilirsin. Bu Yöntem karışık gelirse Fexplorer ile [ Z:/system/apps/ManualVideoEditor/ManualVideoEditor.app ] .app dosyasına tıklayarakta video düzenleyiciyi çalıştırabilirsin.

vaybe bunuı bilmiyodum saolasın

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
    Konu Sahibi
vaaay hmn deniyorum teşekkürler :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım dediklerini aynen yaptım, fakat kaydet deyip çıktıktan sonra galeriye başka video gelmiyor ismi değiştirip kaydediyorum yine yok. bunun başka bi çözümü yok mu?

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim sürekli kullandığım bir yöntem , hiç bir sorun yaşamadım. Fexplorer ile giriş yaptıysan video ekle kısmına girip video seçmen gerek. Sonra kayıt et deyip bekle.
Kayıt hemen bitmeyebilir. .
Sonucu bekliyorum...

MAXSİSERDAR

MAXSİSERDAR

Üye
bende arıyorum ama duzgun bi video programı bulamadım pc den attım videoları bi türlü telefonumda izleyemiyorum :(( n70 kullanıyorum

yanardag87

yanardag87

Üye
yazını yeni okudum kendi çözümümü sunayım. çalışıyor. xilisoft video converteri indir video formatını genel video dan mp4 seç yanda profil ayarlarında video boyutunu 352x288 (cif) seç süper ses süper görüntü kalitesi kolay gelsin...

Scofield™

Scofield™

Üye
Kardeş ben Any Video converter kullanıyorum hem Türkçe olup kullanımı gayet kolay ve basit yapman gerekenler;

1- Programı indirip kur ardından
2- Video formatlarından "Özelleştirilmiş .Mp4" ü seçiceksin
3- Sağ tarafta video/ses bit ayarlama var onun üstünde "xvid,h264,mp4 .vs" var sen mp4 ü seç, çevirmeyi başlat.Oluşan video Belgelerim/Any Video Converter. adlı klasörde olur. (tabi sen ayarlamadıysan) sonrada telefonuna at.
4- Core Player var s60 lar için (bence) en iyi video oynatıcı bu programı teline yükle videonu bul "#" tüşuna basıp tam ekran yap hem sesin hem görüntünün kalitesini yaşa tek sorun video boyutu çok olmasada biraz büyük olur...

Sana Core Player ve Any Video Converteri' in linklerini atıp işini kolaylaştırayım...
1- Any Video Converter -
2- Core Player s60 - Tıkla indir

Core Player için "By Burhan 2010" arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt