N70'e .sis uzantılı uygulama yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
    Konu Sahibi
N70'e .sis uzantılı uygulama yükleme
Ben N70 almayı düşünüyorumda N'gage oyun yüklenmediğini öğrendim ama .sis uzantılı uygulama yüklersek özelliklede fileman ı çalıştırır mı?Bide siz N70 i tavsiye edermisiniz?

• Beğen
Tepkiler: alooo_86, hotan1, ÜMİT BAHADİR ve 1 kişi daha

xkadir61

xkadir61

Üye
bence n73 al.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bence n70 alma

gökhanhan

gökhanhan

Üye
Bence herkes n73 alsın herkes 5 hoparlörlürlü ancaoldan sesi çok

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
bendede n70 var pişmanım aldığıma şarkıları bile doğru dürüst açmıyo resim çekiyorum açmıyo dandik yani görünümü iyi ama telefondan hayır gelmez

aptı

Üye
ben onlara katılmam 2 ay önce n70 aldım telefon hem 2. el tıkır tıkır çalışıo hiç sorun yoq seside ii hem n73 e göre daha uygun

bymen07

Üye
ben n70 kullanıyorum ve son derece memnunum resim kalitesi n73 göre daha net birde n73 joystik ve kamera surgusu cok hassas cabuk bozuluyo muzık kousunda ise tabiki n73 cok ses cıkarıyo ama ben kulaklıkla dinliyorum muzikleri ve cok super ses cıkışı var .yinede herkezin zevki başka

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Telefona uyguLama, program vs yükleyeceksen N70 aL hiç sertifikalarla falan uğrasma :ehe
bende 6630 var n73e hayatta değişmem :ehe

asikral32

Üye
sen n70 al n72 hç ii değil
çalıştırıyo bütün proqramları
:)
XD

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben N70 almayı düşünüyorumda N'gage oyun yüklenmediğini öğrendim ama .sis uzantılı uygulama yüklersek özelliklede fileman ı çalıştırır mı?Bide siz N70 i tavsiye edermisiniz?
Yalan N-Gagenin 3-4 oyunu dışında hepsini oynatıyor...Ben oynuyorum....

reaurora

reaurora

Üye
e vALLAH benimde n 70 var birtek ekranı 176*208 pixel ondan biraz şikayetçiyim

B4H4DIR

B4H4DIR

Üye
bendede N70 var 2. el ama program falan bişeyler yaptık süper oldu cok hızlı çalışıor ya nı cok memnunum arkadas

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
6670 Öneririm Hopörlör Çok Ses Çıkartmaz Ama Dinlenilmeyecek Şekilde Değil Kulaklıkla Süper Müzik Dinlersin Ayrıca Oyun Pro Tema gibi Şeylerle İlgileniyosan Tam Senlik Sistemi N70 ile Aynı Tek Farkı Daha Ucuz

21taner21

Üye
always nokıa n70 perfect the telephone

hidobay07

Üye
n 70 bence cok harika bir telefon
arakadasım san bozuk olan denk gelmistir

Üst Alt