N70 Yeni Aldım Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
saolun yardımlarınız için ve teşşekürler ayrıca ha bu arada bi soru daha n70 in teması v kaç yani v2 filan mı?

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; May 21 2006, 08&#58;32 PM) [post=339626]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
saolun yardımlarınız için ve teşşekürler ayrıca ha bu arada bi soru daha n70 in teması v kaç yani v2 filan mı?
[/b][/quote]
o ne şimdi yahu
valla soruların çooooook ilginç
v ne oluyor ?

gknky

gknky

Üye
v2 sanırım galiba

bende aldım n70 gayet memnunum

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ya temada versiyon var yani klasikten öte eger arkadaş doğru yazmışsa v2 temada daha birçok grafiğe modifiye uygulaya biliyorsun daha fazla yenilik ve özeellik yani &#33;&#33;

kanlideli67

Üye
selam beyler çok acil yardıma ihtiyacım war lütfen yardım edin adminler benim tel versiyonu yükseltirken yanlıslıkla kablosunu çektim anlayacağınız tel hç ama hiç açılmıo ama data kablosuylapc ye bağladığımda hani bir ses gelir ya o sees gelio ne yapacam bunu düzeltmek için acil yazrdım simdiden telşekkürler

:::burak:::

:::burak:::

Üye
temanın versiyonu olmaz senin anlatmaya çalıştığın s60 temaları diye geçen sürümdür ayrıca kaydırma çubuğu 176x208 ekran tellerde olmaz 240x320 lerde olur yani n70 de yok merak etme

dreamboys69

dreamboys69

Üye
gereksiz bişey.bi işe yaramıyorki kaydırma çubugu...

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Versiyonla alakalı olabilir

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
arkadaşlar element uydurmayalım.böyle bi çubuk yok.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2008'de bu konuya cevap yazmanın anlamını ben bilmiyorum, bilen varsa pm atarak anlatırsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...