Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N70 video çekerken donuk çekiyo :( yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
cool_eagle
Üye
Konu Sahibi
N70 video çekerken donuk çekiyo :( yardım edin
N70 le video çekerken videoların her saniye donuk donul çektiğini farkettim acaba bu sorun sadece bende mi war. ne yapabilirim
dostum Eğer 1GB hafıza Kartı Takmış isen Donuk DonuKK çekim Yapar nedense tüm N70lerde Bu sorun var Aynısını Ben Yaşıyorum video Çekmiyorum bundan 1 gün Önce İse forumda bi Arkadaşında bu sorunu vardı
dostum Eğer 1GB hafıza Kartı Takmış isen Donuk DonuKK çekim Yapar nedense tüm N70lerde Bu sorun var Aynısını Ben Yaşıyorum video Çekmiyorum bundan 1 gün Önce İse forumda bi Arkadaşında bu sorunu vardı
pek zannetmiyorum hafıza kartıyla ilgili olduğunu ozaman kayıt yerini telefon yapın çözülsün yada kayıp yapacağınız zaman h.kartını çıkarın bana kalırsa arka planda fazla program çalıştırmakdan
pek zannetmiyorum hafıza kartıyla ilgili olduğunu ozaman kayıt yerini telefon yapın çözülsün yada kayıp yapacağınız zaman h.kartını çıkarın bana kalırsa arka planda fazla program çalıştırmakdan
HAkLısın Ondan'da Olabilir...bunuda Değerlendirmeye Almamızz Lazım EywaLLah Kardeşş
qwertycuma
Üye
512 lik kartta öyle bişey olmuyodu 1 gb lık aldım video çekerken takılıyo bence nokianın dalgasından yada ben kaçak aldım 10 ytl ondan olabilr(tel 6630)
mecay66
Üye
kardes kart kalıtesi yuzunden bu ucuz cin mallarının yazım hızı dusuk o yuzden
aynen bende onu kast etmiştim eskiden karta mp3 atıyodum tak yüklüyodu şimdi 1 dk bekliyorum çin malı zati kaçak ne olucak
kossovali6161
Üye
bende n70 kullanıyorum ve 1gb hafıza kartı var fakat hiç böle bi sorunum olmadı. gayet rahat video çekebiliyorum. Büyük ihtimal fazla program çalıştırdığından oluyodur.
bende n70 kullanıyorum ve 1gb hafıza kartı var fakat hiç böle bi sorunum olmadı. gayet rahat video çekebiliyorum. Büyük ihtimal fazla program çalıştırdığından oluyodur.
Qwertcuma Biliyomusun 1 hafta önce format Atmıştım düzeLmişti.Donmuyodu Ama ondan sonra bi format daha attım Yine Aynı muhabbete Döndü bende Arkadaşın dediği Gibi Program Çokçalışıyor ondandır