N70 ve facebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..escape..

..escape..

Üye
    Konu Sahibi
N70 ve facebook
Ben n70 kullanıyorum facebookta ücretsiz olduğu için girdim ama şöyle bir sorunum var telden girdiğim zamn hiç bir şeye yorum falann yazamıyorum hata veriyor içerik şuanda gösterilemiyor diye sadece işte paylaşılanları falan beğeniyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Beğen
Tepkiler: ihsan360

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Tarayıcı olarak kendi web tarayıcısını mı kullanıyorsunuz?

birde opera veya UCweb i deneyin...

aslında opera nın en iyisi v4.2 ama elimde yoktu, bulursanız onu bi deneyin..

ilk girişte internet testleri var, yaptırmayı ihmal etmeyin :lol

Ekli dosyalar

..escape..

..escape..

Üye
    Konu Sahibi
hımm teşekkürler v4.2yi kurdum ama bu seferde 0.facebook adresini bulmuyor

8yunocan

8yunocan

Üye
0.facebook adresinden girersen öyle lur sen en iyisi m.facebook.com dan gir sorun üzelecektir...

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
normalden kendin aç internet sayfası o.facebook.com diye vodafone live ile bağlan tamamen ücretsiz

bysans

Üye
Arkadaşlar bende N70 kullanıyorum. Turkcell'in 0.facebook.com adresinden yorum falan atılamıyor mu ? Hani sorun telefonda mı yoksa bu site üzerinden yorum yapma vs. seçeneklerinn olmaması mı ?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
m.facebook ücretli

bysans

Üye
Nokianın tarayıcısından yorum vs yapamıyorsunuz opera ile de 0.facebook.com adresine giremiyorsnuz

tavsiye ediceğim program bolt lite web browser bu programın kurulumunu telefona yaptıktan sonra 0.facebook.com adresi üzerinden yorum mesaj atma gibi işlemleri yapabiliyorsunuz yalnız programla ilk girişte bir hata veriyor facebook a giremiyorsunuz yapmanız gereken şey bilgisayardan facebooka girmek ordan size bi kaç soru soruluyor en sonnda gelen yazıda Amerika bileşik devletlerinden adresinize bağlanılmak istenmiştir diyor size sorulan tanıyıp tanımadıqınız tanıyorum dedikten sonra istediqiniz şekilde kullanabiliyorsunuz programı

Link:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...