(N70) uygulamalar yöneticide görünmüyor ve yeni uygulama yüklenmiyor.YARDIM EDERMiSiNiZ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
(N70) uygulamalar yöneticide görünmüyor ve yeni uygulama yüklenmiyor.YARDIM EDERMiSiNiZ?
Arkadaşlar telefonumda oyunlar ve programlar var ama ne olduysa şimdi onlar uygulama yöneticisinde görünmüyor ve yeni program yüklemeye çalışınca
"dönüştürme hatası" diye bir uyarı veriyor
ne yapabilirim, yardım edin

atd54

Üye
hocam aynı sorunu bende yaşadım tek çaresi format ve yeni bir hafıza kartı.programları tele yüklerseniz kabul ediyor.ve yöneticide görünüyor.tabi 19 mb telefon hafızasından ne olur oda var..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefona format at ve birde hafıza kartını biçimlendirirsen çok iyi olur.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yardımlara bakın yaa, süpersiniz! Ama benim tekniğimde format yok! Eger dosya yönetici kullanabilirsen system/install klasörlerinin adını geçici olarak değiştir ve birşey yüklemeyi dene.. Eğer yüklenirse bu klasörlerdeki tüm bileşen paketlerini sil, sadece uygulamalar kalsın..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yardımlara bakın yaa, süpersiniz! Ama benim tekniğimde format yok! Eger dosya yönetici kullanabilirsen system/install klasörlerinin adını geçici olarak değiştir ve birşey yüklemeyi dene.. Eğer yüklenirse bu klasörlerdeki tüm bileşen paketlerini sil, sadece uygulamalar kalsın..
Arkadaşım burda arkadaş yardım istemiş, bizde bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çaılıştık.eğer sen daha iyi biliyorsan onu söylersin.insanların yorumlarını neden küçümsüyorsunki.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok güzel yorumlar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.
Install klasörune baktım zaten boş görünüyor.Uygulamalar tlfna yükleniyor ama hafıza kartına yüklenmiyor.
önemli şeyleri kurtarıp tlfna format atacağım kartı da biçimlendireceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt