tsk
keremerson Üye aliss' Alıntı: slm arkadaslar bu progları yapanının emegine saglık Genişletmek için tıkla ... bencede
aliss' Alıntı: slm arkadaslar bu progları yapanının emegine saglık Genişletmek için tıkla ... bencede
osmanyilmaz2005 Üye Teşekürler..Ama ben bunu telefona yükleyemedim hata verdi acaba sorun nedir yardımcı olur musunuz?
keremerson Üye osmanyilmaz2005' Alıntı: Teşekürler..Ama ben bunu telefona yükleyemedim hata verdi acaba sorun nedir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... ne hatası verdi dostum benm n70 te çalışdı walla
osmanyilmaz2005' Alıntı: Teşekürler..Ama ben bunu telefona yükleyemedim hata verdi acaba sorun nedir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... ne hatası verdi dostum benm n70 te çalışdı walla
osmanyilmaz2005 Üye Bilgisayardan cep telefonuna yüklerken bu program cep telefonunuzla uyumlu değildir gibisinden bir hata verdi
Bilgisayardan cep telefonuna yüklerken bu program cep telefonunuzla uyumlu değildir gibisinden bir hata verdi
keremerson Üye rojin' Alıntı: tesekurler kardesım..bende N70 yeni aldım..ınsallah begenırım bu programı Genişletmek için tıkla ... beğenmemek elde deil birader beğenirsin tabi
rojin' Alıntı: tesekurler kardesım..bende N70 yeni aldım..ınsallah begenırım bu programı Genişletmek için tıkla ... beğenmemek elde deil birader beğenirsin tabi