Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N70 tema Yüklenmiyor(YARDıM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delo
Üye
Konu Sahibi
N70 tema Yüklenmiyor(YARDıM
ben n70e s60 temaları yüklüyorum ama hata veriyor bir uyar çıkarıyor uyarı şu:yüklenemiyor sseries60sikinsu pport sürüm 0.00 ile uymlu diyor
lütfen yardım edin maxicep üyeleri
worldcild
Üye
ilk defa böle bi sorun gördum arkadasım...telefonuna format atmatı dene eğer aynı sey dewam ederse bişiler daha yapmaya calısırz
kimyaci2765
Üye
aynısı bendede oluyor .hafıza kartıyla ilgili
kartı çıkarıp telefon hafızasına yükle
kartın iyisini alırsan sanırım sorun hallolur.yada biçimlendir dene
onurgs92
Üye
bnde de desteklenmior dio naapabilirim?? (n80)
er_han33
Üye
bnde de desteklenmior dio naapabilirim?? aynen n70
suu_26
Üye
bu sorunu yaşayan baya arkadaşvarmış bende de aynı sorun var çözüm bilen varmı ?...
keremerson
Üye
Allah Allahh ne çok kişi karşılaşıyor bu sorunla, arkadaşlar her s60 teması her s60 telefonuna olmuyor, kendi telefonunuza özel olarak indirin temaları
erhan701
Üye
bende özel tema indirdim ama olmadı yine bu sorunla karsılsan arkadaslar gibi bende bişey yapamıyorum.. uygulama hatası diyor
hknbjk
Üye
Arkadaşım .sis uzantılıları .SIS yap bi de bçle dene umarım işe yarar
ne alaka yaa uzantı değişiyormu senin mantığınla???
arkadaş teli satmıştır be ağbi, baksana aradan 1sene geçmiş, böyle bir sorun ile hala karşılaşan var ise format değilde sadece eystem deki install klasörünün adına 1karakter ekleyip adını değiştirsin yeter... (örneğin: installa ) ok!!!
cepkin_67
Üye
arladaslar daha once konu olarak vermiştim yine söliyim n-gace oyunlarının calişması icin telimize kurdugumuz multifix mazide die bi eklenti varya onu telinizden kaldırın (silin) sorununuz cözülecektir.. saygılar
ne alaka yaa uzantı değişiyormu senin mantığınla???
arkadaş teli satmıştır be ağbi, baksana aradan 1sene geçmiş, böyle bir sorun ile hala karşılaşan var ise format değilde sadece eystem deki install klasörünün adına 1karakter ekleyip adını değiştirsin yeter... (örneğin: installa ) ok!!!