N70 telefonumda mesaj gelince uyarı vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
N70 telefonumda mesaj gelince uyarı vermiyor
İyi günler arkadaşlar. Yeni karşılaştığım bir sorunu sizlere aktarmak ve bilgisi olanlardan yardım almak istiyorum. Son bir kaç gündür telefonuma mesaj geldiğinde herhangi bir uyarı almıyorum. Ne telefonun ışığı yanıyor, ne ekrana "1 yeni mesaj" gibisinden uyarı geliyor, ne de mesaj zil sesi çalıyor. Sadece ekranın sağ üst köşesinde mektup tarzı işaret çıkıyor. Ayrıca iletildi bilgiside ekrana gelmiyor. Raporlar kısmından görebiliyorum. Aklıma gelen yöntemleri denedim ancak bir sonuç alamadım. Henüz format atmadım ancak hard format atmayı düşünüyorum. Format atmadan bu sorunu halledebilir miyim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen bilgilerini paylaşsın.
Teşekkürler.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
En basiti:
mesajlar > seçenekler > ayarlar > diğer > kullanılan hafıza' dan
telefondaysa-hafıza kartı/ hafıza kartındaysa- telefonu seçmen.... bu kadar basit...

fexplorer tarzı program kullanabiliyosan:

bu seçimi değiştirdikten sonra, seçimin tam tersindeki bellekte,
system\mail klasörünü silmen...

Not: 1. seçenekteki olayda sana böyle bir uyarı gelirse ''tüm mesajlar yeni belleğe kopyalansın mı?''
ve buna evet dersen mesajlarını kaybetmezsin..

Eğer kayıtlı mesajlar önemli değil, yeterki düzelsin diyorsan.. hayır deyip yeni bir sayfa açabilirsin....:oke:

psiko34

psiko34

Üye
Aynı sorun bendede oluyor yalnız cevapsız aramalarıda gösteriyor onuda mail klasörünü silmekle düzeltebilir miyim?

mst__8

Üye
Arkadasım
c:Sytems:Data klasorunu sil teli kapatıp aç düzelir

okanzencir

okanzencir

Üye
FORMAT cek DUZELİR BASKA BIR SEY YAPMA SİSTEM DOSYALARINADA SİLME BASINA BELA ALIRSIN SONRA 50 TL BAYILIRSIN SERVİSE :sn:

ballybkw

ballybkw

Üye
aynı sorun bende de olmustu teli kapattım batarya sök taktım benim telde düzeldi:oke:

mylord86

Üye
fexlporerdan maılı sıldım duzelmedı soft format ve hard format attım duzelmedı telı kapadım bataryayı söktğm geri taktım olmadı yanı soyLedıLerınızın hıcbırı ıse yaramadı !

--------------- Ekleme ---------------

yaptımmmmm :D arkadaşlar herseyın ardından tum programları sıldım tele res attım gırdıgımde duzeldı yane yukledıgım programlardan bırınden dolayıymıs

Trackmania

Trackmania

Üye
istedgn kadar format at dzelmez..ben telefnu gncelledm halada sornlar dwam ediyor arada bir olur o olay msjlari sil+telefnu ac kapa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt