N70 symbian 9.1 yardım lütfennnnnnnnn....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wettelefon

wettelefon

Üye
    Konu Sahibi
N70 symbian 9.1 yardım lütfennnnnnnnn....
arkadaşlar mrb n70 kullanıyorum
şuanki isletim sistemi symbian 8.1 sanırım ben bunu symbian 9.1 yapmak istiyorum
yapabilirmiyim yani olurmu
olursa eksileri ve artıları nelerdir
son olarakta symbian8.1 ile symbian 9.1 arasındaki fark nedir????
konuyla ilgili bilgileri olanlar varsa yardım ederse çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler...

cirkinn

Üye
bildiğim kadarıyla yapamazsın.... S60 9.1 in herşeyi +!... kullandığımdan biliyorum

cepkin_67

cepkin_67

Üye
boyle bişiyi yapamassında ama duyduklarıma gore n70 n80 versiyonu yukleyerek yapma imkanın oluyomus ama telinin cokme riskini ele alarak cökebilir yane ama birde akranda biraz tasmalar oluyomus .. bunun dısında 8.1 9.1 yapman olanaksız tabi nokia bi supriz yapıp bize bunu yazılımla saglarsa anca ole yapabiliriz .

mecay66

Üye
arkadaslar bu cok farklı bir olaydır symbian iişletim sistemi öyle bir meret ki ekran çözünürlüğüne kadar karısıyor yani 65536 renkli ekrana sahip telefon os9 olamazken sen nasıl n70 i os9 yapacaksın tamamen farklı bir işleyişi olan sisteme çevireceksin kısacası imkansız bunu nokia bile mevcut n70 lere uygulayamaz parça değişimi gerekmektedir

cirkinn

Üye
ya ekran boyu ve çözünürlüğü farklı ama

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaslar bu cok farklı bir olaydır symbian iişletim sistemi öyle bir meret ki ekran çözünürlüğüne kadar karısıyor yani 65536 renkli ekrana sahip telefon os9 olamazken sen nasıl n70 i os9 yapacaksın tamamen farklı bir işleyişi olan sisteme çevireceksin kısacası imkansız bunu nokia bile mevcut n70 lere uygulayamaz parça değişimi gerekmektedir

Arkadaş anlatmaya çalışmış:oke:, bilmem anlıyormusunuz?:lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt